• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  52.108 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Sportime wordt Sport-Thieme - nu ook in België » meer weten

Betontafels

Betonnen tafeltennistafels: weerbestendig en stevig

Een betonnen tafeltennistafel is ideaal om te plaatsen op speelplaatsen, in parken of in openbare ruimtes. Deze zeer sterke tafeltennistafels zijn vandalisme- en weerbestendig. Daardoor houden ze het ook onder de zwaarste omstandigheden uit. Indien u het wenst komen we ze monteren en plaatsen.
Filter
Filter
Outdoor tafeltennistafels van beton
Outdoor tafeltennistafels zijn ware magneten voor kinderen en volwassenen. In het park, op de speelplaats, overal ontmoet u mensen die samen sporten en plezier maken. Door het intensieve gebruik moeten deze tafels aan zowat alles weerstaan; daarom zijn betonnen tafeltennistafels het best geschikt. Zij weerstaan aan vocht en vorst; zij kunnen vrijstaand of verankerd geplaatst worden. Een leuk alternatief voor buiten is de ronde tafeltennistafel: plezier verzekerd.
Betonnen tafeltennistafels: plaatsbepaling en montage service
Wanneer u wenst een betonnen tafeltennistafel te plaatsen moet u er op letten dat de ondergrond hard en stevig is. Ideaal zijn asfalt of klinkers. U rekent best een oppervlakte van 10x5m als spelzone, zo hebben de spelers genoeg ruimte. Naast gehele tafeltennistafels, leveren we ook onderdelen voor bestaande of beschadigde tafels: speelhelften, onderstellen,.... Wij stellen u ook een montage service voor; wij maken u graag een prijsofferte op voor zo een montage/plaatsing.