• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  50.340 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Sportime wordt Sport-Thieme - nu ook in België » meer weten

Ergometer

Ergometers: Top aanbieding van beginner tot professioneel.

Hometrainer Ergometers zijn ideale fitnesshulpen voor een gezondheidsbewuste en sportief ambitieuze training, cardio training und Fitness. Een grote keuze uit verschillende topmerken zoals Kettler, Horizon Fitness, Emotion Fitness & Co. staat voor je klaar – voor ieder de gepaste Ergometer te koop.
Filter
Filter

Hometrainer Ergometers: trainen met Watts
Ergometers zijn fitnesshulpen die de volledige sportieve inspanningen in Watt weergeven. In dat opzicht onderscheiden ze zich van de eenvoudigere hometrainer. In tegestelling met ergometers hebben hometrainers een algemene fitnessklasse. De Watt-aanduiding is vooral belangrijk voor het rehabilitatie- of inspannningsbereik. Wanneer u om medische redenen traint schrijft de arts u meestal een ideale Watt-bereik voor dat dan moet worden nagestreefd. Atleten gebruiken ergometers om het fitnessniveau te testen en een optimaal trainingsplan uit te werken.

Ergometers voor de fiets, training en voor het bovenlichaam
Met een bovenlichaam-ergometer train je gericht de bovenlichaamspieren. Maar ze zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor de fitnesstraining van rolstoelpatiënten. Voor een optimale uithoudingstraining en cardio training stellen we de fiets-ergometer voor. Ergometers voor professioneel gebruik worden in de Sport-Thieme cataloog dienovereenkomstig beschreven. Zoek naar de productielijn “thuissport” wanneer u naar een Hometrainer Ergometer op zoek gaat. De populairste zijn fiets-ergometers. Daar heeft u de keuze tussen modellen voor een rechtop- of half-zittende stand en waar de benen naar voor worden uitgestrekt. Zowel voor fiets- als zit-ergometers dient u bij aankoop de individuele instelmogelijkheden na te gaan. Zadel en stuur moeten verstelbaar zijn en zich optimaal aan elke lichaamsbouw laten aanpassen. Een diepe instap en een groot scherm met individuele programma’s bieden het nodige comfort. Voor het gebruik in fitness studio’s is het best een hoge maximale belasting te kiezen. Vele ergometers gaan tot meer dan 150 kg. Een overeenkomstig merk vindt u op de productpagina’s van onze ergometer shop.