• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  42238 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Bedenktijd 100 dagen

Testpakket

productinformatie
Testpakket
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B61984125 * € 489,–
wo. 15.11 - wo. 22.11

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Made in Germany

Beschrijving van het product

Doel: bepalen van optimale polsslag voor diverse ergometertypes. Zeer belangrijk voor de trainingsplanning: men traint enkel succesvo als de trainingsstimuli correct zijn afgesteld. Het pakket bevat testprogramma's voor opbouwen van Motion Cycle 500 en Motion Sprint 500. Testresultaten bieden een kwalitatief hoogstaande, individuele training. Bevat volgende tests: IPN, Astrand, PWC, Laktat, Standard en Conconi.
Een prettige en motiverende training!
De instelling en bediening van de Emotion Fitness Bovenlichaam-Ergometer "Motion Body 800" is doodeenvoudig. Met het IBS-remsysteem bent u netonafhankelijk en heeft u daarmee veel instelmogelijkheden. De toestellen zijn standaard uitgerust met een Polar pulsontvanger. Het cardio trainingssysteem is gebaseerd op het principe "van testing tot training". De testergometer bekomt het optimale trainingsplan. De trainingsprogramma's kunnen ook met behulp van de PC software motion cardio control gemaakt worden en op een chipkaart opgeslagen worden. Zonder enige toetsen bedient u dan het toestel vanzelf. De training wordt opgetekend en op een chipkaart opgeslagen. De data worden in de PC ingelezen en bewerkt, de resultaten worden getoond en met vorige resultaten vergeleken. Zo is met de minste inspanning een langdurige training mogelijk.
Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.