• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  41622 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

MFT Sport-Disc

Ideale combinatie tussen schommelplank en tol

productinformatie
MFT Sport-Disc

Verhoogt kracht en uithouding
Verhoogt het reactievermogen

Art.-nr. Prijs (Set) Levertijd Aantal (Set)
W0-B61912526 * € 235,–
do. 30.03 - ma. 03.04

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Verhoog uw fysieke prestaties zoals kracht en uithoudingsvermogen met de MFT Sport Disc. Verhoog uw reactievermogen en verbeter elke sportspecifieke techniek. De grote plaat en de extra schommel- / kanteldelen laten niets aan het toeval over als het gaat om multifunctioneel trainen.
 • Het multifunctionele training toestel
 • Optimaal voor uithouding -kracht en coördinatie training
 • Verhoog uw reactie vermogen
 • Duidelijk doeltreffende trainingen door onstabiele ondergrond
Ausdauer, Kraft, Koordination Koordinationstraining - Level 3 Übungsanleitung inkl.

Beschrijving van het product

Het trainingsapparaat voor het hele lichaam - de MFT® Sport-Disc
De MFT Sport-Disc is het optimale trainingsapparaat voor multifunctionele training voor therapie- en prestatiecentra, fitnessstudio's, gezondheidsgymnastiek, personal training en thuistraining. De MFT Sport Disk verbindt op ingenieuze wijze de wip en de tol met extra kantelplaten voor de voeten. Hierdoor biedt dit fitnessapparaat je talloze trainingsmogelijkheden voor het hele lichaam. Dankzij de verschillende schommel- en kantelelementen kun je de eisen van je trainingen variëren. Dit maakt de veelzijdige balanstrainer ideaal voor sportscholen en het therapeutische gebied. Met de MFT Sport-Disc kunt u uw coördinatie en fijne motoriek voor bijna elke sport verbeteren - of het nu gaat om teamsporten zoals voetbal of handbal of individuele sporten zoals golf.

Product details:
 • Disc ø 50 cm
 • Compleet met 2 kantelplaten
 • Inclusief dvd oefenhandleiding
 • Belastbaar tot ca. 100 kg lichaamsgewicht
Blijf fit en gezond met de MFT Sport Disc
Met de MFT Sport-Disc train je veel effectiever, omdat het lichaam probeert de bewegingsonstabiele platforms tegen te gaan. Dit bevordert de coördinatie en balans en versterkt spieren en gewrichten. Door de verschillende bewegingen zoals front-wip, side-wip, turn-around en twist worden bewegingen rond de 3 bewegingsassen (lengteas, diepte-as en breedte-as) getraind. De oefeningen in de individuele posities bestaan ​​altijd uit een afwisseling van mobilisatie en stabilisatie en zorgen voor een perfecte coördinatie. Op de dvd vind je veel gevarieerde oefeningen voor het hele lichaam. Naast de dvd en het basis trainingsplan, gratis downloaden van trainingsprogramma's voor voetbal, skiën, golf, hardlopen, fietsen.

Bestel nu de MFT Sport Disc.

Technische details

Materiaal
Hout, MDF
Diameter
50 cm
Max. belastbaarheid
120 kg

Videos

Produkt-beoordeling
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.