• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  39708 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Ballet & dans

Professionele uitrusting voor ballet en dans

Ballet en dans leert men best in scholen die over een professionele uitrusting beschikken: met Sport-Thieme richt je je balletschool of dansstudio in: snuffel eens rustig doorheen onze ritmiekdoeken, vlaggen en danszakken die uitnodigen tot beweging en dans – bij ons vindt u het zeker.
Filter
Filter

Studioinrichting voor ballet en dans
Onze spiegelwanden zijn ideaal voor polyvalente zalen omdat de spiegels samenklapbaar zijn en dankzij stabiele wielen makkelijk worden verplaatst. Ter verhoging van de veiligheid bestel je je balletspiegel best samen met een antisplinterfolie. Onze brugbaar is perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast leveren wij u essenhouten balletstangen op maat – volledig naar uw wensen en millimeter precies. Onze muziekinstallaties komen aan een breed scala van behoeften tegemoet. Schaf nu een gepaste muziekinstallatie aan voor je dansstudio, op maat.

Ballet en dans: creativiteit en expressie
Ballet en dans bestaan voor een groot deel uit choreografie. Geef aan je dans- en balletoptredens een extra indruk met onze bonte vlaggen en katoenen doeken. 
Zeer populair voor de seniorensport want ze nodigen uit tot participatie en zijn super leuk. 
De danszakken zijn ideaal voor creatieve spellen zoals het bewegingstheater en zijn eveneens verkrijgbaar in bonte neonkleuren die in black light oplichten. Alles van ritmiekvlaggen tot kristallen spiegelwanden bestel je toch gewoon bij Sport-Thieme.