• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Adidas

Adidas – het wereldmerk voor voetbal & boksen

Wij bieden u een groot Adidas assortiment voor verschillende toepassingen: van ballen, fitnessapparaten tot bokshandschoenen voor dames, heren en kinderen. In de Adidas-shop van Sport-Thieme vindt u alles wat teamsport en benodigdheden voor verenigingen betreft.
Filter
Prijs
Type product
Close
Filter
Prijs
Type product
Close

Moderne sportartikelen in grote sortering
De hoogwaardige sportartikelen zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook zeer sterk en duurzaam. Naast de bekende Adidas-voetballen biedt het topmerk Adidas ook tafeltennistafels voor binnen en buiten. De tafels garanderen u een speeloppervlakte met zonbescherming en heeft de beste speeleigenschappen – bij welk weer dan ook. Zwempak of zwembroek: ook voor de zwemmers onder u is in onze Adidas-shop voor iedereen het juiste aanwezig.

Adidas: het merk voor zwemmers, voetballers, boksers etc.
Voor of na de training zorgen onze handige teambags van Adidas voor eenvoudig transport van de sportkleding. Van maat S, M of L: U heeft de keuze uit drie verschillende maten. De tas is te verkrijgen in klassiek eenkleurig design met de drie strepen in verschillende kleuren. Maar niet alleen zwemmers, voetballers etc. maken kosten – ook boksers! Naast bokshandschoenen, binnenhandschoenen of hoofdbescherming vindt u bij ons. Struin eens door de Adidas-shop van Sport-Thieme en bestel gemakkelijk online!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.