• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  50.340 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Sportime wordt Sport-Thieme - nu ook in België » meer weten

Acrobatie & Evenwicht

Acrobatie shop: alles voor het kindercircus & C°

In de acrobatie shop van Sport-Thieme vindt je zowat alles wat een kleine circusartiest nodig heeft om heel groot uit de hoek te komen. Zowel éénwieler, acrobatieladders of verschillende evenwichtstoestellen: wij hebben alle gepaste artiestbenodigdheden voor scholen, kindercircus en sportacrobatie.
Filter
Filter

Acrobatie in het kindercircus
Kunstenaarschap en acrobatie zijn niet alleen sportieve uitdagingen voor kinderen, maar stimuleren hen tevens in hun eigen magie: ooit zelf circusartiest worden en zich de ster van de manege te voelen! Daar ontwikkelen zelfs de twijfelaars zich plots gemotiveerd en ambitieus. Acrobatie en schoolonderricht hebben tegelijk nog een hoger doel: bij het gezamelijk inoefenen van trucjes en stunts trainen de kinderen natuurlijk ook hun sociale vaardigheden. Deze toekomstige kunstenaars leren zo vanzelf hoe belangrijk het is om onder elkaar dingen af te spreken, elkaar te vertrouwen en om met de zwakkeren rekening te houden. In de acrobatie shop van Sport-Thieme vind je de geschikte uitrusting om direct van start te gaan.

Artiestenuitrusting voor school en vrije tijd
Onze meest uiteenlopende evenwichtstoestellen vormen de populaire uitrusting voor de schoolacrobatie of voor het kinderziekenhui. Jonge artiesten oefenen op stelten of evenwichtsballen hun evenwichtgevoel in. In de acrobatie shop van Sport-Thieme vind je stelten in verschillende grootte en uitvoeringen. De acrobatieladders zijn bijvoorbeeld heel leuk voor allerlei groepstunts. En de grootste attractie voor zowel grote als kleine hobby circusartiesten blijven toch wel de éénwielers. Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Snuffel dan zeker eens rond in onze acrobatie shop.