• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  42982 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Sport-Thieme Jongleer-set "Groot"

Jongleerpret voor klassen

productinformatie
Set
Sport-Thieme Jongleer-set "Groot"
Art.-nr. Prijs (Set) Levertijd Aantal (Set)
W0-B61361719 * € 1219,–
vr. 16.06 - di. 20.06
U bespaart € 132,75
Set-bestanddelen 

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


De grote jongleerset inspireert kinderen en jongeren: Dat geeft zicht op aankomend kunstenaarstalent.
 • Grote jongleer-set
 • Speciaal samengesteld voor scholen
 • Voor klassen met ca. 15 leerlingen

Beschrijving van het product

De grote jongleerset voor beginners in jongleren en kunstenaarschap
De grote jongleerset is speciaal ontworpen voor scholen en samengesteld voor een klasgrootte van 15 leerlingen. Met de twee eenwielers van de set kunnen de kinderen artistieke dingen uitproberen. De jongleerhanddoeken, ringen, bean-bags, jongleerknotsen, devil-sticks en diabolo's maken allerlei jongleeractiviteiten mogelijk. Gevorderde kunnen jongleren op een eenwieler proberen. In de meegeleverde sporttas vervoert u makkelijk alle artikelen.
Ideaal voor scholen en clubs: de grote jongleerset
Met de grote jongleerset inspireer je kinderen tot jongleren en kunstenaarschap. Omdat de verschillende jongleertoestellen een uitdagend karakter hebben zullen ze niet lang ongebruikt blijven. Jongleren en eenwieleren zijn niet alleen heel leuk: de kinderen concentreren zich en verbeteren hun coördinatie. Het rijden op een eenwieler traint ook balans. Met de verschillende jongleerapparaten kunnen de kinderen zelf het juiste jongleren ontdekken.

Breng kinderen en jongeren dichter bij de verscheidenheid van jongleren en kunstenaarschap en bevorder de persoonlijke vaardigheden van de kinderen. Koop nu de grote jongleerset van Sport-Thieme.


Produkt-beoordeling
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.