• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  39708 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Kickertafel

Een Voetbaltafel voor kinderen brengt actie en plezier

Bij ons heb je de keuze tussen verschillende kickers: zowel voor in- als outdoor, voor kinderen of volwassenen, bij Sport-Thieme vind je voor elke gelegenheid de meest geschikte kicker. En vervangstukken als kickerfiguren of kickerballen kan je makkelijk nabestellen. Kickertafel kopen bij Sport-Thieme.be!
Filter
Filter

Voetbaltafel als publieksmagneet

Waar kickertafel staan valt er altijd wel iets te beleven. Zowel in het plaatselijk binnen- of buitenzwembad, in de jeugdclub of op de speelplaats of kantine: kinderen en volwassenen zijn even enthousiast over dat gezellige tafelvoetbalspel. Hier tellen reactie, vaardigheid, techniek en tactiek. Daarbij is, ongeacht het niveau, afwisseling in de speelpret gegarandeert. Bij tafelvoetbal is de instap makkelijk zodat zelfs kleine kinderen en beginners direct van start kunnen. Meer gevorderde spelers beschikken over geavanceerde technieken en bal acrobatiek en zorgen voor spannende wedstrijdjes bij kickertoernooien. Tafelvoetbal wordt met twee of met vier gespeeld, maar kan ook met speciale XL kickertafels zelfs in vier teams. De Garlando kickertafels zijn zeer populair bij wedstrijden. De tafelvariaties gaan van klassieke modellen tot bonte ontwerpen voor de allerkleinste spelers. Kickeren, dat kan overal en altijd.

Kickertafel voor binnen en buiten

Voor het gebruik in officiële inrichtingen zoals scholen kan men best voor de stabielste tafels uit hout kiezen. Kijk vooral uit naar versterkte wanden en een krachtig speelvlak. Ideaal voor buiten is een kicketafel uit weerbestendig polymeerbeton of thermoplastisch kunsthars. Modellen met glasplaat over het speeloppervlak vermijden dat ballen verdwijnen en bemoeilijkt het vals spelen. Deze varianten zijn tevens ideaal voor binnenspeelplaatsen of vakantieparken. Per model bestaat er steeds een versie met muntinworp.