• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  38916 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Beachsport

Strandsport bij Sport-Thieme

Strandsport is de nieuwste trend! Actie in het zand is namelijk niet alleen heel leuk maar het traint bovendien het ganse lichaam – en zelfs heel wat efficiënter dan op vaste ondergrond! In de grote Strandsport shop van Sport-Thieme vind je alle gepaste uitrustingen voor zowel strandvolleybal, strandvoet- als handbal.
Filter
Filter

Strandsport: leuke sfeer in het zand
Zomer, zon, strand: bij strandsport komt het vakantiegevoel naar boven. Zelfs wanneer het “strand” enkel aan het tuinzwembad of in het stedelijk zwembad midden in de stand ligt. Doch dat is niet d enige reden waarom sporttakken als strandvolleybal, strandvoet- of handbal een steeds groter wordende populariteit genieten. Tijdens het sporten in het zand kan men zich intensief uitleven en daarbij toch de gewrichten ontzien. En wat meer is, op de zachte ondergrond is het sowieso leuker om achter een bal aan te gaan – dat zorgt voor heel wat actie én voor een leuke sfeer.

Diverse strandsport asseccoires
Sport-Thieme biedt een omvangrijk assortiment aan asseccoires voor alle gangbare soorten van strandsport. Netten, palen en volledige netinstallaties voor zowel het in- als het outdoor strandvolleybal vind je in allerlei variaties en uitvoeringen. Wij volgen een grote lijn van top kwaliteit strandvolleyballen voor zowel hobbyspelers als voor profs.