• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  37703 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Sportime wordt Sport-Thieme - nu ook in België » meer weten

Tafeltennis

In de tafeltennis-shop van SPORTIME vindt u alles voor uw sport!

Of het nu tafeltennisballetjes en batjes zijn, of tafeltennistafels voor binnen en buiten, netjes, speelvelomrandingen of tafeltennisrobots: wij hebben de juiste uitrusting voor vrije tijd, school en club.
Filter
Filter

Tafeltennisshop: alles voor ping-pong
Tafeltennis geldt als de snelste terugslagsport ter wereld! Echt spannend wordt het wanneer (top)spelers superwedstrijden spelen; daar zijn reaktievermogen, snelheid en een topconditie vereist. Maar ook beginners en hobby-spelers vermaken zich bij tafeltennis – egaal of ze met 2 spelen of met een heel pak vrienden.In de SPORTIME e-shop vindt u alles wat u nodig heeft om optimaal van uw sport te genieten. U heeft een ruime keuze aan tafeltennistafels en –netjes, voor binnen of buiten, evenals een ruime keuze aan balletjes en batjes in meerdere uitvoeringen.

Het passende tafeltennis-accessoire
Het ideale accessoire hangt steeds af van individuele voorkeuren. Speelt u graag buiten? Dan vindt u in onze shop watervaste tafeltennistafels, die zowel bij zon als bij regen hun optimale speeleigenschappen behouden.Voor parken, speelplaatsen of vrije tijdsinstellingen raden we u antivandalisme tafels aan in beton. Bijpassende netten vindt u van aluminium. U zoekt tafeltennisballetjes voor school of training? In de SPORTIME e-shop vindt u balletjes in praktische emmers. Bovendien bieden we aantrekkelijke sets aan in onze ping-pong shop.