• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  41622 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Tafeltennistafels

Indoor en outdoor tafeltennistafels voor wedstrijd en vrije tijd

Tafeltennistafels voor wedstrijd en vrije tijd koopt u voordelig en gemakkelijk via de Sport-Thieme e-shop. Het omvangrijke aanbod, stelt u vele indoor en outdoor tafels voor, voor verenigingen, scholen en vrije tijd. Tafeltennistafels met ITTF certificaat vindt u ook bij ons. Met tafeltennis, in de omgang ook ping-pong genoemd, kan u zich vanaf de jongste leeftijd, dankzij de mini ping-pongtafel, fit houden. Hier verenigt u spelenderwijze fitness en coördinatie.
Filter
Filter

Tafeltennistafels voor vrije tijd en wedstrijd
Tafeltennis zorgt voor een afwisselingsrijke beoefening van sport bij groot en klein. Zowel buiten in de tuin, in de hobbykelder, in het jeugdhuis, in het verenigingshuis of op de speelplaats: een tafeltennistafel is een pluspunt in het sportgebeuren. Ook beginners, zonder grote techniek, kunnen snel leren en zich bij de andere spelers aansluiten.Tafeltennis vergt naast een fijne slagtechniek, ook reaktiesnelheid en concentratie.

Een Tafeltennistafel kopen: verschillende modellen
Indoor wedstrijdtafels moeten door het ITTF goedgekeurd zijn en dus voldoen aan alle richtlijnen qua hoogte, afmetingen, oppervlak,enz.... Voor vrije tijd bestaan er ook tafeltennistafels met andere afmetingen en vormen, zoals een mini-tafeltennistafel of een tafeltennis die gewoon op een tafel kan gelegd worden. Outdoor-tafels zijn vervaardigd van weerbestendig materiaal en behouden hun goede speeleigenschappen; zowel onder een hete zon als onder hevige regen. U kan ze met een afdekhoes beschermen. Ideaal voor speelplaatsen en openbare ruimten, zijn de betonnen tafeltennistafels. Voor het plezier zijn er ook ronde tafels.