• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  36966 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Sportime wordt Sport-Thieme - nu ook in België » meer weten

Tennis

Tennis voor scholen en sportclubs

Tennis inspireert miljoenen mensen over de hele wereld. Sinds de tijd van de grote tennissterren is tennis een populaire sport geworden. U vindt alles wat u nodig heeft bij Sport-Thieme voor tennis op de buiten tennisbaan of in de tennishal, zoals zicht- en windschermen, veldapparatuur, tennisballen, tennisnetten, tennisbaanonderhoud, tennisrackets en tennisbaanaccessoires.

Filter
Filter

Tennis: netten en veldmarkeringen
De tennisbaan, ook wel tennis-Court genoemd, is 23,77 m lang en 8,23 m breed. Het spel kan worden gespeeld door twee tennissers in een enkelveld of vier in dubbelspelwedstrijd. In het geval van dubbelspel zijn andere speelveldafmetingen van toepassing. Ontdek tennisnetten voor op de club en mobiele netten voor op tennistraining op het sportveld of voor thuis. Evenals zichtschermen, die bovendien beschermen tegen de wind. Met markeringshulpmiddelen kan snel een speelveld afgebakend worden, bv. tijdens de jeugdtraining.

Tennis: trainingsaccessoires voor techniek en coördinatie.
Bij tenniswedstrijden is de scheidsrechterstoel essentieel om het spel optimaal te kunnen overzien. Met onze producten voor tennisbaanonderhoud houdt u de baan altijd in topconditie. Natuurlijk zijn er ook veel praktische trainingshulpmiddelen voor tennistraining om de coördinatie en tennistechniek te verbeteren. Bekijk onze sets, bestaande uit tennisrackets en tennisballen, samengesteld in functie van speelniveau en leeftijd, voor schoolsport en sportclubs, inclusief topsportmerken als Victor, Wilson, Sport-Thieme, Pedalo, Stroops, …