• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  41767 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Sport-Thieme Luchtbellenzuil

productinformatie
Sport-Thieme Luchtbellenzuil H: 175 cm, ø 15 cm

-10 programma's

ø Prijs ( stuk ) Levertijd Aantal ( stuk )
Sport-Thieme Luchtbellenzuil ø 15 cm, H: 175 cm, H: 175 cm, ø 15 cm ø 15 cm W0-B61711354 * € 1539,–
wo. 19.04 - do. 20.04
Sport-Thieme Luchtbellenzuil ø 20 cm, H: 175 cm, H: 175 cm, ø 20 cm ø 20 cm W0-B61711370 * € 1579,–
wo. 19.04 - do. 20.04

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Sport-Thieme® Luchtbellenzuil, schakelbaar
 • Inbouwversie voor beklede platformen
 • Individuele instellingsmogelijkheden
 • Veilige laagspanning
 • 10 programmatrappen
Exklusiv bei Sport-Thieme Snoezelen TouchControl

Beschrijving van het product

Speciaal ontwikkeld voor therapeutisch gebruik]
De Sport-Thieme luchtbellenzuil heeft omvangrijke instellingsmodelijkheden. Via een speciaal ontworpen bedieningskastje wijzigt u de snelheid van de kleurenwisseling of stopt gewoon bij de gewenste kleur. De grootte en het aantal luchtbellen in de bellenzuil kan met 10 verschillende programma's volgens de individuele eisen van de gebruiker worden geselecteerd. De intervallen van de gekozen sequenties zijn eveneens regelbaar.

Technische details:
 • Diameter: ca. 15 of 20 cm
 • Hoogte: 175/200 cm
 • Netstroombedrijf
 • 12 V veilige laagspanning

Sport-Thieme luchtbellenzuil voor flexibel gebruik
Om een zo flexibele mogelijk gebruik te garanderen, heeft het bedieningskastje een ca. 150 cm lang snoer. De schakelbare bellenzuilen worden zonder sokkelmanchet als inbouwversie voor gestoffeerde platvormen geleverd. Netstroom, getransformeerd op 12 V veiligheids-laagspanning. Compatibel met de Sport-Thieme Snoezelen® "TouchControl" App.
Luchtbelzuilen

Water in beweging boeit en fascineert. Wanneer het blauwe, groene, gele en rode licht weerkaatst wordt in de luchtbellen ontstaat een betoverend kleurenspel. Bubbelzuilen voldoen aan vele behoeften in een breed scala aan toepassingen: bij het spelen, als stimulatie en zintuiglijke stimulatie of gewoon om te kijken en te ontspannen. Het geluid van het bruisende water is te horen en de lichte trilling is voelbaar. Storende pompgeluiden worden tot een minimum beperkt. De kleurverandering kan indien nodig worden gestopt. De sterkte van de luchtbellen op de Sport-Thieme bellenzuilen kan worden geregeld. Als basiscomponent in snoezelkamers zijn de bubbelzuilen een populaire plek om te kijken, voelen en ontdekken. In woonkamers en lounges zijn ze een centraal en decoratief object van interieurontwerp.

Toepassing tip

Plaats je luchtbellenzuil in een hoek van de kamer en monteer er spiegels achter. Op deze manier resulteert de reflectie in een ruimtelijk-optisch effect dat een enkele zuil meerdere keren vertegenwoordigt. Door een luchtbellenzuil, spiegels en een gestoffeerd platform te combineren, creëer je een centrale en comfortabele ontspanningsruimte waar je heerlijk kunt dromen.

Produkt-beoordeling
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.