• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  37703 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Sportime wordt Sport-Thieme - nu ook in België » meer weten

Soft Play

Softplay – speelpret, creativiteit en beweging voor de allerkleinsten.

Softplay, dat kennen we allemaal: de bonte verzameling van grote bouwstenen en klim- en speelelementen uit zachte schuimstof hebben zo een grote aantrekkingskracht. Vanaf hun verblijf in kindertuinen en dagverblijven genieten onze allerkleinsten al volop van softplay, omdat het creativiteit, beweging en speelplezier met elkaar verbindt. Snuffel rustig tussen de talrijke Softplay items in de online shop van Sport-Thieme.
Filter
Filter
Optimaal voor institutioneel gebruik
Softplay is ideaal voor instellingen met kleine kinderen. De speelelementen zijn in verschillende kleuren en vormen verkrijgbaar, zoals balken, bouwstenen, bogen, brugelementen, hobbelpisten, matten, trappen, tunnel, U-vormen en cylinders. Dit kastenbouwsysteem biedt het grote voordeel dat u op gelijk welk moment extra bouwstenen kan bijkopen. De kinderen kunnen hun fantasie hier echt de vrije loop laten en met de losse onderdelen experimenteren en deze tot opwindende bewegingsparcours omvormen. Tevens wordt hun evenwichtgevoel getraind, wordt er gestoeid en rondgekropen, in een ballenbad gedoken of gewoon ter ontspanning.
Softplay: kwalitatieve afwerking
De Softplay speelbouwstenen hebben een zeer hoogwaardige afwerking: binnenin bevindt zich dan ook een zacht blok uit schuimstof dat met slijtvast kunstleder is overtrokken. Daardoor zijn de speelelementen uiterst duurzaam. De overtrek laat zich zeer makkelijk en snel reinigen. Softplay kan perfect op het kindersportveld worden gebruikt. Kinderen houden nu eenmaal van actie en beweging. Indien u nog niet overtuigd bent welke Softplay artikels u zich best aanschaft raden wij u onze sets aan: want naast de beproefde samenstelling bespaart u ook nog baar geld. 
Softplay koop je nu makkelijk in de online shop van Sport-Thieme.