• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Pedalo Voetoefenstation 'S1 Twister'

productinformatie
Pedalo Voetoefenstation 'S1 Twister'
Pedalo Voetoefenstation 'S1 Twister'
Pedalo Voetoefenstation 'S1 Twister'
Pedalo Voetoefenstation 'S1 Twister'
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B62835206 * € 76,99
vr. 09.08 - vr. 16.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Met de Pedalo voet-workshop 'S1 Twister' gebruikt u bijna alle spieren in de voet en het onderbeen.
  • Array
  • Array
  • Array
Made in Germany

Beschrijving van het product

Uitstekend platform voor draaien

De Pedalo "S1 Twister" is een essentieel onderdeel van het innovatieve Pedalo voetwerkplaats-concept, specifiek ontworpen om de kracht en flexibiliteit van de voet- en onderbeenspieren te verbeteren. Deze unieke trainingsapparatuur is gemaakt van een sterke, met zwart gekleurde, houtvezelplaat en is uitgerust met vier transparante anti-slip voeten aan de onderzijde. Dit zorgt voor maximale stabiliteit tijdens elke oefening. Het twisten met de "S1 Twister" stimuleert een dynamische beweging; beginnend vanuit een parallelle voetpositie. Het gaat om het afwisselend opheffen van de hiel en de voorvoet, waarbij de voet zijwaarts draait en weer afzet. Deze actie verstevigt niet alleen de spieren, maar verbetert ook de coördinatie.

Productdetails:
  • Materiaal: Zwarte houtvezelplaat CDF
  • Afmetingen (LxB): 40x40 cm
  • Gewicht: 2 kg
  • 4 transparante anti-slip voeten voor extra stabiliteit

De Pedalo "S1 Twister" biedt een ideale training voor voet- en onderbeenspieren, geschikt voor zowel professioneel als thuisgebruik. Met dit toestel verbetert u de kracht, flexibiliteit en coördinatie van de spieren op een veilige en doeltreffende manier. Perfect voor fysiotherapiepraktijken, sportfaciliteiten en zelfs voor thuistraining.

Dit specifiek ontworpen trainingstoestel is een must-have voor iedereen die de conditie van de voeten en onderbenen serieus neemt. Ontdek nu hoe de Pedalo "S1 Twister" uw training naar een hoger niveau kan tillen.
Gezonde voeten zijn essentieel voor veilig bewegen. Met de voettrainer traint u de spieren in de voet en het onderbeen. Schaf vandaag nog de Pedalo voet-workshop 'S1 Twister' aan bij Sport-Thieme.

Videos

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.