• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Pedalo Voetoefenstation 'S5 tol'

productinformatie
Pedalo Voetoefenstation 'S5 tol'
Pedalo Voetoefenstation 'S5 tol'
Pedalo Voetoefenstation 'S5 tol'
Pedalo Voetoefenstation 'S5 tol'
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B62835600 * € 149,–
vr. 02.08 - vr. 09.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Het Pedalo voethulpmiddel 'S5 tol' ontwikkelt een hoge dynamiek in alle richtingen en traint de gewrichten en spieren in de voet.
  • Array
  • Mobiliseren en stabiliseren van de enkelgewrichten
  • Coördinatievaardigheden worden ook getraind
  • Gemaakt van duurzame houtgrondstofÅ
Made in Germany

Beschrijving van het product

Pedalo "S5 Kreisel" Voetwerkplaats: Mobiliseren en Stabiliseren
De Pedalo "S5 Kreisel" Voetwerkplaats brengt een innovatieve benadering voor de mobilisatie en stabilisatie van de voetgewrichten. Gefabriceerd uit een duurzame houtvezelplaat (CDF) biedt dit trainingsapparaat een solide platform voor voetoefeningen in professionele ruimtes. Dankzij de heldere antislip voetjes aan de onderzijde staat de eenheid stevig op zowel houten als kunststof ondergronden, wat een veilige training waarborgt. Dit is geen gewone wip; de "S5 Kreisel" biedt dynamische oefeningen die realistischer de beweging van het enkelgewricht nabootsen en vraagt dientengevolge om een verhoogd niveau van coördinatie. Perfect voor professionals die gericht zijn op het verbeteren van de functie van de voet.

Productdetails:
  • Materiaal: Zwarte houtvezelplaat CDF
  • Afmetingen (LxBxH): 40x47x7,5 cm
  • Gewicht: 3,7 kg

De Pedalo "S5 Kreisel" Voetwerkplaats is een waardevolle aanvulling voor elke praktijk die gespecialiseerd is in voetrevalidatie en -training. De compacte afmetingen en het unieke ontwerp zorgen voor een veelzijdige inzet in diverse therapeutische settings. Dit product staat garant voor effectieve oefeningen om de mobiliteit en stabiliteit van de enkel te verbeteren.

Dit trainingsapparaat is ontworpen om actief deel te nemen aan het herstel en de versterking van voetstructuren. Een uitstekende keuze voor de professionele markt.
Bestel de Pedalo voet-workshop 'S5 Tol' vandaag nog bij Sport-Thieme.

Videos

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.