• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Pedalo Voetoefenstation 'S9 voetzooltrainer'

productinformatie
Pedalo Voetoefenstation 'S9 voetzooltrainer'
Pedalo Voetoefenstation 'S9 voetzooltrainer'
Pedalo Voetoefenstation 'S9 voetzooltrainer'
Pedalo Voetoefenstation 'S9 voetzooltrainer'
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B62835903 * € 124,–
vr. 09.08 - vr. 16.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Het Pedalo voethulpmiddel 'S9 voetzoolstrekker' helpt om de fascia plantaris, achillespees en kuitspieren preventief te rekken via de grote teen.
  • Voor fysiotherapie en revalidatie
  • Array
  • Array
  • Gemaakt van duurzame houtgrondstofÅ
Made in Germany

Beschrijving van het product

De Pedalo "S9 Plantardehner" voettrainer biedt een innovatieve manier om de spieren in uw voeten te rekken en te versterken. Deze unieke tool is zorgvuldig ontworpen met een duurzame basisplaat, vervaardigd uit CDF-houtvezelplaat, en een gebogen helling gemaakt van hoogwaardig berken multiplex hout. Door zijn slimme ontwerp garandeert de "S9 Plantardehner" een effectieve stretching van de plantaire spieren, wat essentieel is voor iedereen die zijn voetgezondheid wilt verbeteren of behouden. De antislipvoetjes, vervaardigd uit doorzichtig materiaal, zorgen niet alleen voor een stabiele plaatsing op elke ondergrond maar benadrukken ook de veiligheid tijdens het gebruik. Het hulpmiddel wordt blootsvoets gebruikt, waarbij de hiel op de grondplaat rust en de voet langzaam langs de helling naar beneden wordt bewogen, waardoor een natuurlijke en geleidelijke rek wordt verkregen. Deze methode bevordert op een verantwoorde wijze de flexibiliteit en kracht in de voeten.

  • Materiaal: CDF-houtvezelplaat, berken multiplex
  • Afmetingen (LxBxH): 47x40x17 cm
  • Gewicht: 2,8 kg

De Pedalo "S9 Plantardehner" staat bekend om zijn kwaliteit en doeltreffendheid in het verbeteren van de voetgezondheid. Deze voettrainer is een uitstekende aanvulling op de uitrusting van fysiotherapeuten, sportscholen en voor iedereen die belang hecht aan de conditie van hun voeten. Met zijn robuuste constructie en effectieve ontwerp is het de ideale keuze voor het rekken en versterken van de voeten.
Pedalo voet-workshop 'S9 Voetzoolrekker': voor therapie en herstel.
De peesplaat fasciitis plantaris bevindt zich in de voetzool. Dit is gedeeltelijk verantwoordelijk voor het behoud van de lengteboog van de voet. De peesplaat fasciitis plantaris voorkomt dat de knokige voetboog onder het gewicht van het lichaam op de grond wordt gedrukt. Chronische overbelasting (gebrek aan herstel) van deze peesplaat leidt tot irritatie bij de aanhechting (insertie) in het hielbeen. Hierdoor ontstaan klachten in de voet, die zich vaak uiten in stekende pijn bij belasting. De Pedalo voet-workshop 'S9 Voetzoolrekker' kan als ondersteuning dienen om het gebied van de fasciitis plantaris/achillespees/kuitspieren preventief te rekken.

Bestel de Pedalo voet-workshop 'S9 Voetzoolrekker' vandaag nog online bij Sport-Thieme.

Videos

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.