• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Biobuddi Educatief spel "Edukatives Starter-Set"

productinformatie
Nieuw
Biobuddi Educatief spel "Edukatives Starter-Set"
Biobuddi Educatief spel "Edukatives Starter-Set"
Biobuddi Educatief spel "Edukatives Starter-Set"
Biobuddi Educatief spel "Edukatives Starter-Set"
Art.-nr. Prijs (Set) Levertijd Aantal (Set)
W0-B63136704 * € 195,–
ma. 22.07 - wo. 24.07

4 stuks in voorraad

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Beschrijving van het product

Het Educatief Starterset van Biobuddi is een unieke manier om kinderen spelenderwijs te laten leren. Gemaakt van stevig bioplastic, biedt deze set een duurzame manier om de fijne motoriek en het geduld van kinderen te ontwikkelen. Met de kleine, kleurrijke pixelsteentjes, die op de bouwplaten geplaatst kunnen worden, kunnen kinderen kiezen uit één van de 24 meegeleverde ontwerpvellen. Voor de kleine experts die graag hun eigen creaties maken, biedt deze set een prachtige uitdaging. Niet alleen is dit een fantastische manier voor kinderen om hun focus en concentratie te verbeteren, maar het stimuleert ook hun fantasie en creativiteit.

  • Materiaal: Bioplastic, milieuvriendelijk en veilig voor kinderen
  • Inbegrepen: 9.000 pixelsteentjes in 11 kleuren, variërend van rood tot zwart, 16 bouwplaten voor het realiseren van elk mogelijk ontwerp, 16 koppelstukjes voor extra stabiliteit, 4 verwijdergereedschappen voor het eenvoudig losmaken van de steentjes, en 24 ontwerpvellen met diverse motieven zoals dieren en voertuigen om de creativiteit te prikkelen
  • Geschikt voor: Ontwikkelen van fijne motoriek, focus, concentratie, geduld, creativiteit en fantasie bij kinderen

Het Educatief Starterset van Biobuddi is een uitstekende manier om kinderen niet alleen te vermaken, maar ook op een leuke en duurzame wijze educatieve vaardigheden bij te brengen. Dit product biedt een scala aan mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan het speel- en leeraanbod voor kinderen.

Videos

Veiligheid

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Inslikbare afzonderlijke delen. Gevaar voor verstikking.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.