• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Therabody Duo-adapter voor vibratie-massagetoestel

productinformatie
Therabody Duo-adapter voor vibratie-massagetoestel
Therabody Duo-adapter voor vibratie-massagetoestel
Therabody Duo-adapter voor vibratie-massagetoestel
Therabody Duo-adapter voor vibratie-massagetoestel
Therabody Duo-adapter voor vibratie-massagetoestel
Therabody Duo-adapter voor vibratie-massagetoestel
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B63152906 * € 30,99
wo. 31.07 - vr. 02.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


De "Pro" -variant van de populaire Theragun tilt de vibratiemassage naar een nieuw niveau. De stimulator doet zijn naam eer aan dankzij de vele functies, een stille en krachtige motor en een ongelooflijk slagvermogen.

Beschrijving van het product

Voor dubbele massagekracht

Zoekt u een duurzame en lichte oplossing voor uw sport- of educatiebehoeften? Onze product van hoogwaardig composietkunststof combineert stevigheid met een lichtgewicht ontwerp, perfect voor diverse toepassingen. Met zijn afgemeten afmetingen van 87 bij 48 mm en een gewicht van slechts 34 gram, biedt dit accessoire de ideale combinatie van functionaliteit en draagbaarheid. Uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur, is dit product niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk voor elke setting.

Productdetails:
  • Materiaal: Hoogwaardig composietkunststof
  • Afmetingen (LxB): 87x48 mm
  • Gewicht: 34 gram
  • Kleur: Elegant zwart

Dit innovatieve product is een perfecte aanwinst voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en duurzaamheid. Het maakt gebruik van geavanceerde composietmaterialen voor een lange levensduur, met behoud van een licht gewicht voor gemakkelijke hantering en transport.
Gewapend met 6 opzetstukken voor elk doel
De nieuwe generatie Theragun "Pro" wordt geleverd met zes verschillende opzetstukken voor verschillende toepassingsgebieden. Met het superzachte opzetstuk kunnen gevoelige gebieden en botten goed worden gemasseerd. Het demper opzetstuk wordt op dezelfde manier gebruikt als het Supersoft-opzetstuk voor gevoelige delen van het lichaam, maar is ook ideaal om het hele lichaam te masseren. De standaard balbevestiging is geschikt voor algemeen gebruik met grote en kleine spiergroepen. Het wig opzetstuk is ideaal voor schouderbladen en IT-ligamenten om de hoeveelheid melkzuur in de spieren te verminderen. De duimbevestiging is geschikt voor triggerpoints en de onderrug. Met de conusbevestiging kan een nauwkeurige spierbehandeling inclusief handen en voeten worden uitgevoerd.

Of het nu gaat om een ​​sportschool of een therapiefaciliteit: maak uw klanten en patiënten blij en bestel vandaag nog de Theragun "Pro" vibratiemassageapparaat.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.