• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Pader Medi Tech Hoofddeel voor therapietafel "Ecofresh"

productinformatie
Nieuw
Pader Medi Tech Hoofddeel voor therapietafel "Ecofresh"
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B62606806 * € 268,–
wo. 14.08 - wo. 21.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Made in Germany

Beschrijving van het product

Ontworpen als ideale aanvulling voor de therapiebank "Ecofresh". Deze Ecofresh armsteunen zijn ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit. Voorzien van zwenk- en verstelbare armleuningen, zijn deze armsteunen perfect geschikt om de behoeften van elke cliënt te ondersteunen. Ze zijn moeiteloos verstelbaar naar elke gewenste hoogte, waardoor u de mogelijkheid heeft om de therapiebank volledig af te stemmen op de individuele vereisten.

  • Ontworpen voor de "Ecofresh" therapiebank
  • Zwenk- en verstelbare armleuningen voor optimaal comfort
  • Eenvoudig aanpasbaar naar elke wenselijke hoogte

Het is belangrijk op te merken dat de armsteunen niet naderhand kunnen worden bijgeplaatst, gelieve deze gelijktijdig met uw Ecofresh therapiebank te bestellen voor optimale compatibiliteit. Dit product vormt een essentiële aanvulling voor professionals die streven naar de hoogste standaard in comfort en functionaliteit binnen hun praktijk.

Dit aanbod van armsteunen is de perfecte upgrade voor de Ecofresh therapiebank, welke niet alleen bijdraagt aan het comfort van de cliënt, maar ook de functionaliteit van de bank verhoogt. Een must-have voor elke praktijk die de beste zorg wil bieden.

Leveringsbonnen

  • Bezorging is tot aan de stoeprand
Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.