• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Psychomotorische oefenartikelen

Psychomotorische oefentoestellen: waarneming en beweging

Psychomotoriek is een geheel omvattend therapieconcept voor het bevorderen van waarnemen en bewegen in samenhang met de geestelijk-psychische ontwikkeling. Bij Sport-Thieme vindt u een groot assortiment aan hulpmiddelen en oefenmateriaal zoals rolplanken, parachutes, pittenzakjes of balanceer-apparaten.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Psychomotoriek -  waarneming en beweging

Psychomotoriek gaat ervan uit, dat er een samenhang is tussen de psychische ontwikkeling van kinderen en hun waarnemings- en bewegingsvermogen. Opvallend gedrag of verminderde bewegingsmogelijkheid kunnen een teken zijn, dat ook de gesstelijke ontwikkeling in onbalans is. Met behulp van psychomotorische oefeningen kan men problemen op een speelse wijze aanpakken, de ontwikkeling stimuleren en zowel op geestelijk als lichamelijk gebied vooruitgang boeken.

Speeltoestellen voor psychomotorische oefeningen

Sport-Thieme biedt een grote keuze aan hulpmidddelen en speeltoestellen, die geschikt zijn voor oefeningen ter concentratie en fijne motoriek. Uitstekend geschikt voor psychomotorische spellen zijn b.v. de pittenzakjes. Men kan ermee balanceren, werpen, vangen of met handen en voeten vangen. Daarbij is er mogelijkheid voor afwisselende oefeningen voor op een kinderdagverblijf. Ook parachutes bieden veel mogelijkheden voor psychomotorische ervaringen. Leuke speeltoestellen voor in het sportonderwijs of bewegingsspellen voor schoolkinderen zijn b.v. rolplanken. Een grote keuze van verschillende modellen vindt u in onze psychomotoriek-shop.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.