• Garantie minstens 3 jaar

 • 02 757 11 72 Klantenservice

 • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

 • Bedenktijd 100 dagen

Togu Balansset 'Senso'

productinformatie
Togu Balansset 'Senso'
Togu Balansset 'Senso'
Togu Balansset 'Senso'
Togu Balansset 'Senso'
Art.-nr. Prijs (6-delige set) Levertijd Aantal (6-delige set)
W0-B62697707 * € 91,99
wo. 31.07 - vr. 02.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Met de Togu Senso Balance Set wordt de uitdaging van het balanceren met elke stap groter.
 • Balanceer-set voor Sport en Therapie
 • 3 paar balanceer elementen met elk een verschillende dynamiek
 • Voor sensomotorische training in kleuterschool, school en clubs
 • ook voor wandel en stap scholing
 • Met Senso-noppen voor een aangename voetmassage
Made in Germany

Beschrijving van het product

Voetmassage en balanceren

Het Togu Senso Balance-Set "Senso" is een complete set aan balans trainingsmaterialen, specifiek ontworpen voor iedereen die zijn evenwichtsgevoel op een geleidelijke en effectieve manier wilt verbeteren. Of het nu gaat om beginners of gevorderden op het gebied van balanstraining, dit set biedt de juiste uitdaging. Het bestaat uit drie paren van unieke balanselementen: twee Balance Pads, twee Balance Kussens en twee Balance Igels, elk paar design om de moeilijkheidsgraad op te krikken en de training divers te maken.

Start uw training met de rode, vlakke Balance Pads, voorzien van Senso-noppen aan de oppervlakte voor een aangename massage van de voetreflexzones. Naarmate u vordert, stellen de Balance Kussens met hun met lucht gevulde binnenkant een grotere uitdaging voor uw evenwichtssysteem en omliggende spieren. De dynamiek van de ondergrond daagt u uit om uw balans continu te vinden. Met de Balance Igels wordt de uitdaging nog een stap verder gebracht door de gewelfde bovenkant die voor extra dynamiek zorgt tijdens uw balanstraining. De Senso-noppen op zowel de kussens als de Igels bieden naast uitdaging ook een sensorische ervaring.

 • Compleet set: 2 Togu Senso Balance Pads, 2 Togu Senso Balance Kussens, 2 Togu Senso Balance Igels
 • Balance Pads details: Gemaakt van kwalitatief Ruton, ø 16 cm, Hoogte 0,5 cm, Gewicht 0,39 kg, Rood
 • Balance Kussens details: ø 16 cm, Hoogte 5 cm, Gewicht 0,88 kg, Blauw, Belastbaar tot 150 kg
 • Balance Igels details: ø 16 cm, Hoogte 5 cm, Gewicht 1,14 kg, Geel, Belastbaar tot 200 kg

Dit veelzijdige balanceer-set is niet alleen perfect voor een effectieve balanstraining, maar ook voor het stimuleren van de spieren rond de gewrichten en het verbeteren van uw coördinatie en lichaamshouding. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een progressieve training.

Voor een effectieve balanstraining en verbetering van uw lichaamshouding is het Togu Senso Balance-Set 'Senso' een uitstekende keuze. Door de unieke eigenschappen en kwalitatieve materialen is het de ideale aanvulling voor uw trainingsmateriaal.
Togu Senso Balanceer set voor zekerheid en meer balans
Met de Togu Senso Balanceer set train je de zekerheid en balans bij kinderen en volwassenen. Op de kleuterschool, op school en in sportclubs en voor therapeutische toepassingen bouw je onafhankelijke evenwichtsroutes of een evenwichtspad binnen een oefenparcours. De Senso-noppen masseren de voeten en zorgen voor tactiele stimulatie. Bij revalidatie kunnen de balanselementen worden gebruikt voor oefeningen voor looptraining of voor valpreventie. Maar de balanceer set voegt ook afwisseling toe aan je balanstraining bij fitnesssporten en functionele training.

Koop vandaag nog de Togu Senso Balanceer Set.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.