• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Sport-Thieme Speel-set 'Kinderen actief'

productinformatie
Set
Sport-Thieme Speel-set 'Kinderen actief'
Art.-nr. Prijs (Set) Levertijd Aantal (Set)
W0-B62685700 * € 389,–
di. 08.10 - do. 10.10
U bespaart € 40,81
Set-bestanddelen 

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Met de Sport-Thieme Actief set voor kinderen kunt u de kinderen in kleuterscholen, scholen en verenigingen inspireren met groep- en coördinatiespellen.
  • Ideaal om lichaamsbeweging en groepsspelletjes te promoten
  • Set componenten voor verschillende bewegingsvormen
  • Bevat componenten op het gebied van jongleren, psychomotorische vaardigheden, team-spel en balans

Beschrijving van het product

Brengt beweging in de kleuterschool en op school

Het Sport-Thieme "Kinder Aktief" Speelset: Op avontuur met ballen
Met het Sport-Thieme "Kinder Aktief" speelset wordt het een koud kunstje om kinderen te motiveren voor tal van activiteiten. Dit set nodigt uit om de natuurlijke bewegingsdrang van kinderen volledig te omarmen. Samengesteld met de bewegingsbehoeften van uw jonge doelgroep in gedachten, biedt dit pakket zachte foam ballen die zowel met de handen als de voeten gegooid en gevangen kunnen worden. Perfect voor zelfs de meest terughoudende kinderen, omdat de zachte texturen angst bij het vangen minimaliseren. De foam dobbelstenen toevoegen een extra dimensie aan het speelplezier, bruikbaar in bewegingsparcoursen of bij het integreren van reken- en stapspellen.

Schommeldoek voor groepsspellen en zintuiglijke ervaringen
Het meegeleverde schommeldoek verlangt naar teamwork, waarbij de groep samenwerkt om een bal in een specifieke richting te manoeuvreren. Het is ook een toegangspoort tot spellen die de zintuigen prikkelen: sommige leden bewegen het doek op en neer, terwijl anderen de sensatie van luchtstroom ervaren liggend op de grond. De inbegrepen jongleerdoeken dalen in een bedrieglijk langzaam tempo af, wat de ideale basis legt voor andere jongleervaardigheden. Bij dansspellen maken de kleurrijke doeken indrukwekkende effecten mogelijk.

Rollboard voor een fantasierijke beweging
Het inbegrepen oranje Sport-Thieme Rollboard "Color" trekt direct aandacht en nodigt uit tot gebruik. Het paardentuig geeft een leuke draai aan fantasierijke spelletjes: een kind kan op het board zitten terwijl een ‘paard’ voorttrekt, waarbij ook de sociale vaardigheden zoals rekening houden met elkaar aan bod komen. Met de bonenzakjes wordt de uitdaging vergroot wanneer deze gevangen moeten worden tijdens het boarden.

Klassiekers van beweegspellen
De hupzak zorgt voor veel plezier, of het nu gaat om springen over een rechte afstand of binnen een bewegingsparcours. Het wordt vooral spannend in een bewegingslandschap wanneer er gewisseld wordt van de hupzak naar de Sport-Thieme Loopklossen "Sportime"!

  • Inspireert tot bruiken in spellen die de zintuigen en sociale vaardigheden stimuleren.
  • Geschikt voor gebruik in zowel binnenspeelruimtes als buitenspeelgebieden.
  • Ideaal voor het ontwikkelen van motorische vaardigheden en teamwerk.

Dit speelset is de ideale keuze voor scholen, sportverenigingen of therapeutische settings, waarbij plezier en ontwikkeling hand in hand gaan. Met deze diverse reeks aan speelmaterialen biedt u kinderen een waardevolle basis voor zowel individuele als groepsactiviteiten.
Breng vreugde tijdens het sporten en lichaamsbeweging
Veel kinderen lijden in toenemende mate aan een zittende levensstijl - het is des te belangrijker om de kinderen zo vroeg mogelijk op de kleuterschool en op school enthousiast te maken voor sport en activiteit. De Sport-Thieme Actiief set maakt het mogelijk. De set componenten zoals zachte schuimballen, rolplank, paardentuig, zwaaidoek, loopzak, jongleerdoeken en loopklossen zijn zo gekozen dat je de kinderen niet lang hoeft te vragen omdat de componenten een zeer stimulerend karakter hebben. Vaardigheden zoals balans, motoriek en coördinatie train je spelenderwijs

Koop nu de Sport-Thieme Actief set voor kinderen.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.