• Garantie minstens 3 jaar

 • 02 757 11 72 Klantenservice

 • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

 • Bedenktijd 100 dagen

Möte Bewegingsbouwplaats Fritid "Basis"

productinformatie
Möte Bewegingsbouwplaats Fritid "Basis"
Möte Bewegingsbouwplaats Fritid "Basis"
Möte Bewegingsbouwplaats Fritid "Basis"
Möte Bewegingsbouwplaats Fritid "Basis"
Möte Bewegingsbouwplaats Fritid "Basis"
Möte Bewegingsbouwplaats Fritid "Basis"
Möte Bewegingsbouwplaats Fritid "Basis"
Möte Bewegingsbouwplaats Fritid "Basis"
Möte Bewegingsbouwplaats Fritid "Basis"
Möte Bewegingsbouwplaats Fritid "Basis"
Möte Bewegingsbouwplaats Fritid "Basis"
Möte Bewegingsbouwplaats Fritid "Basis"
Art.-nr. Prijs (5-delige set) Levertijd Aantal (5-delige set)
W0-B62857709 * € 1948,–
wo. 28.08 - wo. 04.09

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


De Fritid MØTE bewegingsbouwplaats bevat 4 verschillende basiselementen van natuurlijke materialen voor creatieve bewegingslandschappen en een praktische transportwagen. De set is geschikt voor kinderen van 4-12 jaar en wordt gebruikt in kinderdagverblijven, kleuterscholen, scholen, naschoolse opvang, sportverenigingen, familiecentra en ergotherapie praktijken.
 • Duurzame natuurlijke materialen
 • Constructieve verbindingen, stevig vervaardigd
 • Onbeperkte combinatie- en ontwerpmogelijkheden
 • Ruimtebesparende en mobiele opslag
 • Hoge speelwaarde
Made in Germany

Beschrijving van het product

De basis voor spannende bewegingslandschappen

Ontdek de basis voor inventief spelen en leren met het Möte Bewegungsbaustellen-Set Fritid "Basis". Dit zorgvuldig samengestelde set is perfect voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud en biedt de mogelijkheid om hun eigen bewegingslandschappen te creëren. Of het nu in kinderdagverblijven, scholen, na-schoolse opvang, sportclubs, familiecentra of ergotherapeutische praktijken is, met dit set stimuleert u niet alleen de fysieke, maar ook de psychomotorische, sociale, en persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Bestaande uit vier grote basiselementen en een stevige transportwagen gemaakt van echt berkenhout, biedt het eindeloze mogelijkhouden voor het bouwen van klim-, balanceer- en wiebelstations, vooral wanneer gecombineerd met aanvullend verkrijgbare Fritid planken, blokken, balken, en half ronde houten staven. Deze speelopstelling moedigt kinderen aan tot experimenteren en op een creatieve manier vorm te geven aan hun spelomgeving. Kleinere bouwmeesters verzamelen zo brede zintuiglijke ervaringen die omgezet worden in waardevolle inzichten, met als voornaamste resultaat de bevordering van zelfstandigheid en duurzaam leren.

Productdetails:
 • Gewicht transportwagen: 8 kg

[Inhoud van de set: Basiselementen "Fritid":]
 • 1x S (LxBxH): 44x26x29 cm
 • 1x M (LxBxH): 54x36x39 cm
 • 1x L (LxBxH): 64x46x49 cm
 • 1x XL (LxBxH): 74x56x59 cm

Transportwagen voor basiselementen:
 • 1x (LxBxH): 75x57x10 cm

Het Möte Bewegungsbaustellen-Set Fritid "Basis" is een essentiële aanvulling op elke omgeving gericht op de ontwikkeling en het welzijn van kinderen. Voorzien van duurzame en veelzijdige elementen, stimuleert het fantasierijke spel en vruchtbare leren momenten. Dit maakt het een uitstekende keuze voor faciliteiten die de fysieke, sociale en emotionele groei van kinderen willen ondersteunen.
Bewegingslandschappen met een pedagogisch waardevol concept
De "Fritid" -elementen dragen aanzienlijk bij aan de sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling van kinderen. Het concept voor deze bouwplaats is gebaseerd op de gedachten van de Braunschweig psychomotorische en sportpedagoog Klaus Miedzinski en de pedagoog Angelika von der Beek. Het combineert gezondheidsbevorderende, educatieve en motorische aspecten. Het bevordert de onafhankelijkheid van de kinderen, die zelfstandig, alleen of in groepjes individuele bewegingslandschappen opbouwen. Het vergaren van ruimte en materiële ervaring en het bevorderen van creativiteit en beweging dragen bij aan de essentiële educatieve waarde van deze set. Daarnaast leren kinderen coöperatief gedrag te gebruiken en bewust hun eigen en andermans percepties te ervaren.

Onbeperkte mogelijkheden
Het mogelijke gebruik van de elementen is veelzijdig. In combinatie met planken en houten vierkanten kan een grote verscheidenheid aan ophangingen worden ontworpen. De kinderen trainen hun motoriek bij het oversteken van bruggen, loopbruggen, kippenladders, glijbanen of hellingen. Het gebruik van bestaande materialen - zoals touwen, handdoeken, kussens, dekens of ballen - kan ook worden gebruikt om de mogelijkheden voor bewegend rollenspel uit te breiden.

Ondersteun kinderen op verschillende manieren met deze set voor veelzijdige bewegingslandschappen - bestel nu de MØTE bewegingsbouwplaats Fritid basisset.


Leveringsbonnen

 • Bezorging is tot aan de stoeprand
Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.