• Garantie minstens 3 jaar

 • 02 757 11 72 Klantenservice

 • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

 • Bedenktijd 100 dagen

Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Maxi bouwstenen"

productinformatie
Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Maxi bouwstenen"
Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Maxi bouwstenen"
Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Maxi bouwstenen"
Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Maxi bouwstenen"
Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Maxi bouwstenen"
Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Maxi bouwstenen"
Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Maxi bouwstenen"
Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Maxi bouwstenen"
Art.-nr. Prijs (42-delige set) Levertijd Aantal (42-delige set)
W0-B62858005 * € 1394,–
vr. 06.09 - vr. 13.09

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


De MØTE-bewegingsbouwplaats Fritid-accessoires "bouwstenen" hebben een hoge educatieve waarde en moedigen kinderen tussen 4 en 12 jaar aan creatief te leren. In combinatie met de andere bouwelementen van de MØTE kunt u altijd nieuwe landschappen creëren.

 • Duurzame natuurlijke materialen
 • Constructieve elementen, stevig en vakkundig vervaardigd
 • Onbeperkte combinatie- en ontwerpmogelijkheden
 • Ruimtebesparende en mobiele opslag
Made in Germany

Beschrijving van het product

Duurzaam leren steen voor steen

De MØTE Bewegingsbaan-additie Fritid "Bouwstenen" biedt kinderen een veelzijdige manier om zowel hun motoriek als hun creativiteit te ontwikkelen. Deze set bevat 33 massief vurenhouten blokken en 4 halfronde blokken van massief essen in diverse afmetingen, compleet met een handige transportkar van berkenhout voor ruimtebesparende opslag. In combinatie met andere elementen uit de MØTE Bewegingsbaan-serie kunnen kinderen talloze nieuwe bewegingsomgevingen creëren. Deze houten bouwstenen zijn ideaal voor het bevorderen van psychomotriciteit, duurzaam leren, zelfstandigheid en creativiteit. Kinderen ontdekken door het bouwen van gevarieerde bewegingsbanen de vreugde van experimenteren en het beeldend vormgeven, terwijl de intensieve sensatie die ze hierbij ervaren voor leerrijke momenten zorgt.

Bouwstenen van massief vurenhout:
 • 9x (LxBxH): 40x20x10 cm
 • 6x (LxBxH): 20x20x10 cm
 • 18x (LxBxH): 20x10x10 cm
Halfronde blokken van massief essen:
 • 4x (LxB): 6x30 cm
Transportkar voor bouwstenen, van berkenhout:
 • 1x (LxBxH): 61x41x8 cm

Deze praktisch ontworpen en veelzijdige bouwstenen stimuleren niet alleen de zintuiglijke ontwikkeling van kinderen, maar openen ook deuren naar nieuwe werelden van creativiteit en zelfstandig leren. Ze zijn een essentiële aanvulling voor elke educatieve of therapeutische setting, alsook een verrijking voor de speeltijd. Door hun duurzaamheid en veelzijdig gebruik garanderen ze lange tijd speelplezier en ontwikkelingsmogelijkheden.
Educatief concept van Fritid bewegingslandschappen
Het Fritid-concept combineert gezondheidsbevorderende, educatieve en psychomotorische aspecten. De ontwikkeling van deze reeks oefeningen is gebaseerd op de gedachten van de Braunschweig psychomotorische en sportpedagoog Klaus Miedzinski en de pedagoog Angelika von der Beek. De focus ligt op het ondersteunen van de onafhankelijkheid, motoriek en creativiteit van de kinderen. De kleine ontwerpers gebruiken de Fritid-elementen om hun eigen bewegingslandschappen te bouwen, alleen of in groepen. Daarbij doen ze ervaring op met ruimte en materialen, leren ze over coöperatief gedrag en ervaren ze bewust hun eigen en externe perceptie.

Onbeperkte ontwerpmogelijkheden
Vanuit de bouwstenen kan een grote verscheidenheid aan structuren voor bewegingsspellen worden ontworpen, b.v. Torens, paden of obstakels. In combinatie met de "Fritid" basiselementen en planken ontstaan ​​ophangingen en hellingen en verbindingen zoals bruggen, looppaden, kippenladders, glijbanen of opritten. Zelfs bestaand materiaal - zoals ballen, handdoeken, dekens of kussens - kan eenvoudig worden geïntegreerd in het bewegende rollenspel. Met de Fritid-oefenparkour zijn de ontwerpopties onbeperkt.

Met deze bewegingsbouwset ondersteunt u kinderen- bestel hier de Fritid-accessoires "bouwstenen" van MØTE.


Technische details

Toepassingsgebied
Kindercrèche , Kinderopvang, Scholen
Aanbevolen leeftijd
ca. 4-12 Jaar
Gewicht
90,8 kg
Kleur
Hout natuur

Leveringsbonnen

 • Bezorging is tot aan de stoeprand
Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.