• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Spordas Partner-Loopbanden "Team"

productinformatie
Spordas Partner-Loopbanden "Team"
Spordas Partner-Loopbanden "Team"
Spordas Partner-Loopbanden "Team"
Spordas Partner-Loopbanden "Team"
Art.-nr. Prijs (Paar) Levertijd Aantal (Paar)
W0-B62830605 * € 65,–
wo. 31.07 - vr. 02.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


De loopband van het Spordas-team verbindt een groep van vijf kinderen met klittenbandmanchetten. Vooruit gaan is alleen mogelijk als iedereen het er samen over eens is.
  • Voor indoor en outdoor
  • Ideaal voor teamspelen op school en in de club
  • Gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de klittenbandsluiting

Beschrijving van het product

Spordas Partner-Laufbänder "Team": Het teamspel voor binnen en buiten
De Spordas Partner-Laufbänder "Team" bestaan uit een paar loopbanden ontworpen voor teamwork met vijf klittenband manchetten per loopband. Deze innovatieve benadering maakt het gemakkelijk om de benen van teamleden aan elkaar te verbinden, waardoor samenwerking en coördinatie centraal staan. Het duurzame materiaal van deze loopbanden zorgt ervoor dat ze zowel binnen als buiten te gebruiken zijn, wat ze ideaal maakt voor een breed scala aan activiteiten.

Productdetails:
  • Een paar Spordas Team-Laufbänder
  • Materiaal: 86% polyester, 14% nylon
  • Afmetingen (LxB): 147x5 cm

De Spordas Partner-Laufbänder "Team" bieden een dynamische manier om teambuilding oefeningen leuk en actief te maken. Of het nu gaat om een sportdag op school, een bedrijfsuitje, of gewoon een middagje in het park, deze loopbanden bevorderen samenwerking en fysieke activiteit op een creatieve manier. Door het hoge kwaliteitsmateriaal zijn ze gemaakt voor langdurig gebruik, zowel binnen als buiten.

Deze loopbanden zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een effectieve manier om teamwork en fysieke conditie te combineren. Ze stimuleren niet alleen de samenwerking, maar zijn ook een leuke uitdaging voor alle leeftijden.
Team-loopband: hier zijn teamspelers vereist
De team-loopband is een attractie voor bewegingsspelen op school- en clubfeesten. Maar vooral als het gaat om teamspelen, worden alle mogelijkheden onthuld: hoe ga je verder met 5? De deelnemers kunnen alleen bewegen door onderlinge coördinatie. Aandacht van de andere teamleden is ook vereist. Gevorderde studenten kunnen grotere uitdagingen aandurven - bijvoorbeeld als de deelnemers in twee verschillende richtingen op de team-loopband staan.

Op zoek naar een uitdagend teamspel voor school of club - zet dan nu de Team-loopband vast bij Sport-Thieme.


Veiligheid

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Lang snoer. Gevaar voor stranguleren.

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.