• Garantie minstens 3 jaar

 • 02 757 11 72 Klantenservice

 • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

 • Bedenktijd 100 dagen

Zwaaidoek/parachute 'Muizenval'

productinformatie
Zwaaidoek/parachute 'Muizenval'
Zwaaidoek/parachute 'Muizenval'
Zwaaidoek/parachute 'Muizenval'
Zwaaidoek/parachute 'Muizenval'
Zwaaidoek/parachute 'Muizenval'
Zwaaidoek/parachute 'Muizenval'
Zwaaidoek/parachute 'Muizenval'
Zwaaidoek/parachute 'Muizenval'
Zwaaidoek/parachute 'Muizenval'
Zwaaidoek/parachute 'Muizenval'
Zwaaidoek/parachute 'Muizenval'
Zwaaidoek/parachute 'Muizenval'
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B62530811 * € 104,–
ma. 22.07 - wo. 24.07

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.

toebehoren

Het zwaaidoek muizenval is een veelzijdig samenwerkingsspeelgoed voor kinderen en volwassenen. Vanwege de geïntegreerde doelgaten met vangnetten kunnen met het bonte parachutedoek talrijke behendigheidsspelen met ballen en pittenzakjes worden uitgevoerd.
 • Zwaaidoek met gaten en balvangzakken voor vele nieuwe spelideeën
 • Ideaal voor teambehendigheidsspelen met ballen of pittenzakjes
 • Zwaaidoekspelen bevorderen creativiteit, fantasie en samenwerkingsvaardigheid
 • Overal geliefd: in de kleuterschool, bij seniorengroepen, coachings of scholen
 • Onderverdeeld in 8 segmenten met 8 gewaagde kleuren

Beschrijving van het product

Het behendigheidszwaaidoek!

Het Swingdoek "Mausefalle", een veelzijdige topper voor groepsplezier, is ontworpen voor 5–12 spelers, met een diameter van 3,6 m en uitgerust met 8 handvatten. Dit samenwerkingsspel, gemaakt van 100% polyester, valt op door zijn duurzaamheid en kleurvaste ontwerp, waardoor het zelfs na vaak gebruik en de dynamische natuur van groepsspellen, zijn kwaliteit behoudt. Een bijzonder kenmerk van het Swingdoek "Mausefalle" is het unieke ontwerp: naast een centraal gat heeft elk van de kleurrijke, driehoekige segmenten een eigen gat met een genaaide netzak. Deze innovatieve toevoeging bevordert nieuwe spelconcepten, zorgt voor een vloeiend spelverloop en elimineert de noodzaak om spelitems op te rapen na doelwerpspellen, wat de dynamiek en het plezier alleen maar ten goede komt.

Productdetails:
 • Materiaal: 100% Polyester
 • Diameter: 3,6 m
 • 8 gekleurde segmenten (Oranje, Paars, Groen, Blauw, Geel, Rood, Wit, Zwart)
 • 8 doelgaten met vangnetten (1 per segment)
 • Diameter (doelgaten): ca. 20 cm
 • 1 centraal gat zonder net
 • 8 handvatten
 • Aanbevolen aantal spelers: ca. 5-12
 • Zonder bonenzakken

Let op: Het Swingdoek "Mausefalle" is niet geschikt voor het tillen of dragen van kinderen!

Dit dynamische en veelzijdige swingdoek biedt alles wat nodig is voor energieke groepsspellen, zowel binnen als buiten. Het is een essentiële toevoeging voor scholen, sportverenigingen en therapiegroepen die op zoek zijn naar een duurzaam en kleurrijk interactief spel. Door de toevoeging van netzakken bij elk doelgat wordt het spelelement verrijkt en de spelervaring verbeterd.
Spelideeën voor het zwaaidoek "muizenval"
De klassieke zwaaidoekspelen zijn draaien, bal laten botsen, om het doek lopen, onder het doek verstoppen of eronderdoor lopen. Al deze geliefde spelvormen kunnen natuurlijk ook met het zwaaidoek muizenval gespeeld worden - door de ingewerkte gaten met vangzakken zijn er bovendien nog veel meer nieuwe mogelijkheden voor spannende behendigheidsspelen. Zo bv. muisrennen? Hier probeert een groep een bal zo snel mogelijk in een keer om het zwaaidoek te laten rollen zonder dat de bal in een gat valt. Of het kat- en muisspel? Er is een katten- en een muizengroep, de groepsleden zijn altijd afwisselend naast elkaar om het zwaaidoek gepositioneerd. Er is een muizenbal en een kattenbal die aan de tegenovergestelde zijde van het zwaaidoek liggen. Welke groep slaagt erin de eigen bal sneller eenmaal om het doek te jagen?Ook een fantastisch idee is het zwaaidoekbiljart. Er liggen 8 ballen op de doek en elke moet in een van de vangzakken gezonken worden. Natuurlijk zijn er nog veel meer spelmogelijkheden - Probeer het zelf een keer uit!

Opmerking : voor het vervoer van kinderen is het zwaaidoek muizenval niet geschikt!

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.