• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Lamp voor luchtbelzuil "Basic"

productinformatie
Foto's coming soon
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B62540607 * € 17,99
ma. 05.08 - wo. 07.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Beschrijving van het product

Deze MR16 stiftsockel-fitting is het perfecte onderdeel voor uw verlichtingsoplossingen. Geschikt voor lampen van 3 tot 5 watt, biedt deze kwalitatief hoogwaardige fitting een stabiele en betrouwbare basis voor uw lichtbronnen. Of het nu gaat om de uitlichting van producten in uw showroom of het creëren van de juiste sfeer in uw kantoorruimte, met deze stiftsockel-fitting bent u verzekerd van een optimale prestatie. De fitting is gemakkelijk te installeren en compatibel met alle standaard MR16 lampen, wat betekent dat u uw huidige verlichtingssysteem zonder problemen kunt upgraden of vervangen.

  • Compatibel met 3 tot 5 watt lampen
  • Makkelijke installatie
  • Geschikt voor diverse toepassingen, van showrooms tot kantoren

Dit product garandeert niet alleen een stabiele en betrouwbare basis voor uw verlichting, maar is ook ontworpen om aan de specifieke behoeften van diverse toepassingen te voldoen. Met deze MR16 stiftsockel-fitting haalt u een essentieel onderdeel in huis voor het creëren van de perfecte verlichting.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.