• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Sport-Thieme Lichtspot-set

productinformatie
Set
Sport-Thieme Lichtspot-set
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B62691002 * € 985,–
wo. 14.08 - ma. 19.08
U bespaart € 62,–
Set-bestanddelen 

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Made in Germany

Beschrijving van het product

Het Sport-Thieme Lichtspot-Set: de sleutel tot veelzijdige controle

Het Sport-Thieme Lichtspot-Set verlicht elke sportruimte met zijn veelzijdigheid en gemak. Dit set bestaat uit een geavanceerde Sport-Thieme Lichtspot en een instelbare Sport-Thieme Spiegelkugelmotor, die beide naadloos werken met de TouchControl App. Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid om de apparatuur ook te bedienen met een draadloze afstandsbediening of handmatig met knoppen direct op het apparaat zelf. Let op: om het maximale uit dit set te halen, dient u apart een Funkempfänger, WLAN-module en WLAN-router aan te schaffen, aangezien deze niet zijn inbegrepen.

Bovendien biedt de verbeterde Sport-Thieme Lichtspot, in vergelijking met standaard LED lichtspots, meer gemak door zijn compacte vorm, lagere gewicht en stillere werking. Ook het vervangen van lichtbronnen behoort tot het verleden met dit geavanceerde ontwerp. De bijgeleverde Sport-Thieme regelbare Spiegelkugelmotor is geoptimaliseerd voor gebruik met spiegelkugels tot een diameter van 40 cm en met een gewicht tot 5 kg, waarbij zowel de snelheid als de draairichting aangepast kan worden naar wens.

  • Naadloze integratie met TouchControl App voor flexibele controle
  • Draadloze afstandsbediening en handmatige bediening voor gemak
  • Lichtspot legt de lat hoger met zijn compacte en stillere ontwerp
  • Geen noodzaak meer om lichtbronnen te vervangen
  • Instelbare spiegelkugelmotor geschikt voor verschillende settings

Dit Sport-Thieme Lichtspot-Set is een onmisbare aanwinst voor elke moderne sportfaciliteit, meldend kittige technologie met eenvoudige bediening. Ideaal voor het creëren van een dynamische sfeer of focus tijdens trainingen en evenementen.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.