• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Sport-Thieme Snoezelset "Familie II"

productinformatie
Nieuw Set
Sport-Thieme Snoezelset "Familie II"
Art.-nr. Prijs (Set) Levertijd Aantal (Set)
W0-B62907909 * € 1744,–
ma. 22.07 - wo. 24.07
U bespaart € 241,94
Set-bestanddelen 

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


  • Snoezelen Familie set

Beschrijving van het product

Het Snoezelen Familiepakket voor een ontspanningsruimte thuis

Het Snoezelen Familiepakket biedt nu de perfecte oplossing voor ouders en verzorgers die thuis een kleine oase van rust willen creëren. Speciaal voor gebruik in de privésfeer heeft Sport-Thieme een pakket samengesteld met producten die perfect zijn voor dit doel. Snoezelen, oorspronkelijk breed toegepast in instellingen en organisaties die zich richten op ondersteuning voor mensen met een beperking, vroegtijdige interventieprogramma’s, kinderdagverblijven en zelfs in tehuizen voor ouderen, wint ook in de huiselijke omgeving steeds meer aan populariteit. Professioneel ingerichte Snoezelen-ruimtes bieden talloze mensen, onder begeleiding van hun zorgverleners en therapeuten, de kans op ontspanning, activatie en stimulatie. Met het Snoezelen Familiepakket richt u thuis eenvoudig uw eigen kleine ontspanningsoase in.

  • Speciaal samengesteld voor gebruik in de privésfeer
  • Creëer een oase van rust thuis
  • Geschikt voor mensen met een beperking, voor vroegtijdige interventieprogramma’s, in kinderdagverblijven en ook voor ouderen
  • Onder begeleiding van zorgverleners en therapeuten te gebruiken

Dit pakket is een uitstekende aanvulling voor elke thuisomgeving die streeft naar een rustgevende sfeer. De zorgvuldig geselecteerde producten zijn ideaal voor het creëren van een kleine, maar effectieve ontspanningsruimte, waar iedereen baat bij kan hebben.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.