• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Weichelt Dekzeil voor ballenbad

productinformatie
Nieuw
Weichelt Dekzeil voor ballenbad
Weichelt Dekzeil voor ballenbad
Weichelt Dekzeil voor ballenbad
Weichelt Dekzeil voor ballenbad
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B62624105 * € 195,–
ma. 02.09 - ma. 09.09

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Made in Germany

Beschrijving van het product

De Weichelt afdekhoes voor ballenbakken is de perfecte aanvulling op uw ballenbak met buitenafmetingen van 225x225 cm. Deze duurzame hoes is ontworpen om eenvoudig over uw ballenbad te worden gespannen zonder de noodzaak voor bevestigingsmaterialen, wat het gebruiksgemak aanzienlijk verhoogt. Dankzij de middennaad is deze hoes niet alleen stevig, maar ook luchtdoorlatend waardoor de binnenkant van de ballenbak goed geventileerd blijft. Gemaakt van 100% polyester is deze hoes niet alleen robuust maar ook makkelijk te onderhouden, ideaal voor intensief gebruik in een zakelijke omgeving.

Produktdetails:
  • Afmetingen (LxBxH): 227x227x25 cm – perfecte pasvorm
  • Materiaal: 100% duurzaam polyester
  • Eigenschappen: Luchtdoorlatend dankzij middennaad
  • Kleur: Stijlvol blauw

Het pakket bevat alleen de afdekhoes; het ballenbad zelf is niet inbegrepen. Deze afdekhoes is bijzonder geschikt voor gebruik in professionele settings zoals scholen, kinderdagverblijven of speelparadijzen, waar de veiligheid en hygiëne van het grootste belang zijn.

Deze afdekhoes is de ideale oplossing om uw ballenbad schoon en goed onderhouden te houden. Met zijn optimale afmetingen en kwalitatieve materiaal staat het garant voor langdurig gebruik en biedt het een extra laag bescherming.

Leveringsbonnen

  • Bezorging is tot aan de stoeprand
Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.