• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  43316 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Bedenktijd 100 dagen

Sport-Thieme Klimnet

Klimmen en kruipplezier op het net

productinformatie
Sport-Thieme Klimnet 2,5x3 m
Uitvoering Prijs ( stuk ) Levertijd Aantal ( stuk )
Sport-Thieme Klimnet 2,5x3 m 2,5x3 m W0-B61272680 * € 1279,–
di. 06.02 - do. 08.02.24

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.

toebehoren

Het klimnet kan horizontaal of schuin door uw bewegingsbereik worden gestrekt. Het vereist kracht en vaardigheid om het net te veroveren met zijn grote mazen.
 • Klimnet met een maaswijdte van 25 cm
 • Met 4 ophangkabels, in de lengte verstelbaar tot 2 m
 • Gemaakt van bijzonder zachte materialen
 • Horizontaal of als een hellend vlak strek je het net uit over je bewegingsruimte
 • Alleen geschikt voor gebruik binnen

Beschrijving van het product

Het veelzijdige net - verticaal klimmen en horizontaal kruipen
Het klimnet is gemaakt van bijzonder zachte materialen met een diameter van 20 mm en is verkrijgbaar in twee verschillende maten. De maaswijdte is 25 cm. Als je het net op 2 punten bevestigt, krijg je een klimwand. Door zijn neerwaartse beweeglijkheid is het een bijzondere uitdaging voor kinderen: of het nu als klimnet verticaal of horizontaal als zweefnet wordt bevestigd - het net is erg leuk om op te kruipen en te balanceren. De vestibulaire en proprioceptieve waarneming wordt bevorderd en de spiertonus wordt versterkt.

Productdetails 2,5x3 m:
 • Met 4 ophangtouwen, in lengte verstelbaar tot 2 m
 • Belastbaar tot 400 kg bij gebruik als zweefnet met 4 bevestigingspunten of 200 kg bij gebruik als klimnet met 2 bevestigingspuntenInspireer kinderen om te oefenen en bevorder tegelijkertijd motorische vaardigheden
Het klimnet - zweefnet is ideaal voor peuterscholen, kleuterscholen en voorschoolse opvang, maar ook voor sportclubs. Kinderen kunnen het net verkennen - de zachte touwen worden aangenaam vastgegrepen door de kinderhanden. Als het net horizontaal wordt uitgerekt, kunnen de kinderen er ook in rusten. In de sport kunnen kinderen hun motoriek verbeteren - dankzij de hoge fun-factor, kunt u de kleine klimmers gemakkelijk inspireren voor beweging en activiteit. In bewegings- en SI-ruimten verbeteren kinderen met motorische beperkingen hun vaardigheden en krijgen ze zelfvertrouwen.

Bestel het klimnet / zweefnet voor gevarieerde kindersporten of voor therapeutische toepassingen online bij Sport-Thieme.

Technische details

Aanbevolen leeftijd
vanaf ca. 6 jaar
Materiaal
Gesponnen vezels
Lengte
2,5 m
Breedte
3 m
Gewicht
ca. 19,5 kg
Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.