• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  43195 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Bedenktijd 100 dagen

Turnmatten

Turnmatten voor scholen en verenigingen

Turnmatten van dik tot dun, groot of klein, voor kinderturnen of prestatiesport vindt u in grote keuze bij Sport-Thieme. Naar gelang de toepassing onderscheiden zich turnmatten in materiaal en het soort vulling. Wij bieden turnmatten uit de eigen Sport-Thieme-collectie en van bekende merkfabrikanten Reivo met veilig klittenbandsysteem en bevestigingsflappen. Bij de bestelling kunt u verschillende afmetingen en kleuren kiezen.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Toepassingsgebied
Gebruiksgebied
Bijzonderheden
EN-Norm
Prijs
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Toepassingsgebied
Gebruiksgebied
Bijzonderheden
EN-Norm
Prijs
Close

Turnmatten voor kinder- en toestelturnen

Turnmatten zijn voor velerlei gebruik. Bij toestelturnen dient het als belangrijke valbescherming en dempen de val bij springen en afsprong. Bij vloeroefeningen zorgen ze voor een zachte bodembedekking. In speelgroepen met kleine kinderen vormen turnmatten een zachte, goed geïsoleerde bodembedekking, waarop kinderen zich prettig voelen. Waar bij matten voor kleine kinderen de isolatiefunctie en een hygiënische oppervlaktestructuur belangrijk zijn, komt het bij sportmatten voor toestelturnen op een optimale demping aan.

Turnmat voor verschillende eisen

Voor sprongen en oefeningen, die eindigen in stand, moeten de turnmatten de juiste vering geven. Tegelijkertijd moeten ze stevig genoeg zijn, zodat men tijdens het landen niet omknikken kan. Dikkere zachte vloermatten zijn geschikt als zachte mat voor hogere sprongen of als valbescherming. Ideaal voor kinderdagverblijf en basisschool zijn de lichte turnmatten. Kinderen kunnen die probleemloos zelf dragen en ook weer opbergen. Voor vloer-turnen zijn matten met weinig vulling en meer stevigheid geschikt. Uw ideale turnmat koopt u gemakkelijk via de Sport-Thieme-webshop.