• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  43194 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Bedenktijd 100 dagen

Springkasten

Turnkast voor scholen & kinderturnen

Bij Sport-Thieme vindt u kwalitatieve springkasten in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Springkasten zijn turntoestellen, die vele oefenmogelijkheden bieden. Ze zijn niet alleen geschikt voor de klassieke kastsprong, maar kunnen ook samengebouwd worden tot een klimparcours of met andere turntoestellen gecombineerd worden. Leuk voor kinderturnen: van twee turnkasten en één bank kunt u zelfs een wip bouwen.
Filter
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Springkasten voor toestelturnen en meer

Grote springkasten of kleine kasten: beiden behoren tot de basisuitrusting in elke turnhal. Kastsprong behoort tot de klassieke discipline bij toestelturnen en is een belangrijk onderdeel bij turnonderwijs. Tevens kunnen springkasten ook bij vele andere oefeningen gebruikt worden. Naar gelang de hoogte en de afmeting dienen ze bv. als hindernis bij het erop- en eroverheen springen. In combinatie met banken of ladders ontstaat ook een afwisselend klimparcours.

Springkast kopen - verschillende uitvoeringen

Klassieke springkasten vindt u bij Sport-Thieme als eendelige kleine kast of naar keuze in vijf- en zesdelige uitvoering. Ze zijn gemaakt van stabiel naaldhout en hebben een deksel met kwalitatieve vulling en rundleder bekleding. Alle delen van de springkast kunnen naar wens gecombineerd worden en worden exact passend geleverd. Om er banken en andere turntoestellen aan te hangen heeft het bovenste deel van kast passende uitsparingen. Sport-Thieme springkasten worden naar wens met of zonder verrijdbare installatie geleverd. Ideaal voor creatieve oefeningen zijn de vario-springkasten-sets. Er zijn passende springkasten, inhangleggers en klimladders.