• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Eurotramp Gatenplaten-set voor minitramps, 2er

productinformatie
Eurotramp Gatenplaten-set voor minitramps, 2er
Art.-nr. Prijs (10 stuks) Levertijd Aantal (10 stuks)
W0-B61225772 * € 27,99
di. 30.07 - do. 01.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Beschrijving van het product

Bent u op zoek naar duurzame en makkelijk te monteren onderdelen voor uw Minitramp? Onze 2er Lochplatten zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stabiele en veilige eindbevestiging. Deze platen zijn speciaal ontworpen voor zelfmontage aan het rubberkabel van Minitramps, wat de montage niet alleen eenvoudiger maakt, maar ook zorgt voor een stevige bevestiging en langdurige betrouwbaarheid. Of uw Minitramp nou de afmetingen 112x112 cm of 125x125 cm heeft, onze 2er Lochplatten zullen perfect passen.

Voor een professionele afwerking en optimale veiligheid van uw Minitramp zijn onze 2er Lochplatten een onmisbaar component. Deze zijn specifiek gemaakt om een stevige basis te bieden en zorgen ervoor dat uw trampoline klaar is voor gebruik in zowel trainingsfaciliteiten als schoolsportomgevingen. Onthoud dat u voor een complete montage van een Minitramp, ongeacht de grootte, 10 2er Lochplatten nodig heeft.

  • Ideale eindbevestiging voor het rubberkabel van Minitramps
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Geschikt voor Minitramps met de afmetingen 112x112 cm en 125x125 cm
  • Voor een complete montage zijn 10 platen nodig

Deze 2er Lochplatten zorgen niet alleen voor een veilige en stevige montage van uw Minitramp, maar dragen ook bij aan de duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met een keuze voor onze eindbevestigingsplaten kiest u voor kwaliteit en zekerheid.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.