• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  38916 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Aquafitness

Aquafitness verbetert uw gezondheid

Aqua Fitness is een doeltreffende spier- en uithoudingstraining in het water. Bij Sport-Thieme vind je een grote keuze aan gepaste trainingstoestellen voor een veelvoud aan moderne watergymnastiek oefeningen op het gebied van aquajogging, aquapilates, aquaboxing & co. Deze ondersteun je met doordachte details bij de vele oefeningen en maak je de aqua fitness training zo nog efficiënter.
Filter
Filter

Aquafitness shop: grote keuze aan trainingstoestellen
Aquafitness heeft zich ondertussen tot een ware trendsport ontwikkeld. Het gaat al lang niet enkel meer om eenvoudige watergymnastiek want tijdens een watertraining is er ondertussen een ware stortvloed van hoog effeciënte disciplines zoals aquajogging, aquapilates of aquaboxing. Ze vallen allemaal onder de term aquafitness. Daarbij biedt de watersport een bijzonder effectieve en gelijktijdig gewrichtsbesparende spierenopbouw en uithoudingstraining. In het water krijgt het lichaam een opwaartse stuwkracht, met een sterke vermindering van het lichaamsgewicht tot gevolg. Daardoor worden gewrichten aanzienlijk minder belast dan bij oefeningen buiten het water. Tegelijkertijd is de weerstand tijdens het waterjoggen hoger dan in de buitenlucht. Alle bewegingen eisen dus duidelijk meer spierkracht.

Doeltreffend trainen met aqua trainingstoestellen
In het grote assortiment van Sport-Thieme vind je professionele trainingstoestellen voor de verschillende aquafitness disciplines en dat zowel voor het ondiepe als het diepe water. Trainingshulpen zoals joggingsgordels of beenzwemmers zorgen bijvoorbeeld voor een betere boost bij het aquajoggen. Vrije gewichten of speciale handschoenen versterken tevens de waterweerstand en zorgen voor een doeltreffend arm- en bovenlichaamstraining.