• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Duurzaamheid

*avec GLS et DHL pour expédition départ entrepôt


In de afgelopen zeven decennia heeft Sport-Thieme zich ontwikkeld tot een van 's werelds toonaangevende postorderbedrijven voor institutionele sporten. Wij voorzien scholen, overheden en verenigingen van ruim 13.000 sportartikelen en zorgen ervoor dat kinderen, gezinnen, amateursporters en topsporters bij bewegen en sporten plezier beleven.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam handelen is al jaren een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur. Als marktleider in de branche voelen wij ons niet alleen sterk betrokken bij onze medewerkers en klanten, maar ook bij het milieu en onze samenleving. Voor ons wordt ondernemerssucces niet alleen bepaald door verkoopcijfers en winst. We zijn vroeg begonnen om ecologische, sociale en economische doelen te combineren met onze core business en zo zaken te doen om op lange termijn succesvol te kunnen blijven. Ons doel is om de best mogelijke productkwaliteit en service te combineren met effectieve milieubescherming en sociale verantwoordelijkheid. Het is onze bedoeling om een ​​evenwicht te vinden tussen winstgevende groei op lange termijn, die ook de toekomst van toekomstige generaties veilig stelt, en duurzaam, verantwoord handelen.

We zijn verheugd dat u ons al meer dan 65 jaar begeleidt op dit belangrijke pad, dat we nu in de derde generatie zijn. Het karakter en de geest van een door de eigenaars geleid familiebedrijf is onze basis, van waaruit we naar de toekomst kijken en innovaties steeds weer bijsturen.

Maximiliaan Hohe

Zaakvoerder

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.