• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 44495 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Getrasport SGT-testapparaat "Spikelehre"

productinformatie
Nieuw
Getrasport SGT-testapparaat "Spikelehre"
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B62965303 * € 25,99
di. 14.05 - di. 21.05

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Beschrijving van het product

Getra SGT-Prüfgerät "Spikelehre": Snelle Controle
Bij atletiekwedstrijden op kunststofbanen is de lengte van de spikes, die uit de zool en hiel steken, cruciaal. Spikes mogen niet langer zijn dan 9 mm, behalve bij hoogspringen en speerwerpen, waar ze tot 12 mm mogen reiken. Het Getra SGT-Prüfgerät "Spikelehre" biedt een efficiënte methode om deze lengte snel en nauwkeurig te controleren. De spike moet minstens tot de helft passen door het vierkante meetinstrument met een kantlengte van 4 mm.

Productdetails:
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmetingen (LxBxH): 12x3x0,1 cm
  • Gewicht: Circa 50 g

Dit handzame en lichtgewicht hulpmiddel is essentieel voor organisatoren van atletiekevenementen, zowel voor de veiligheid op de baan als om te voldoen aan de officiële regels van de atletieksport. Dankzij de robuuste aluminium constructie is de "Spikelehre" zowel duurzaam als gemakkelijk mee te nemen naar verschillende locaties.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, snelle manier om de lengte van spikes te controleren, biedt de Getra SGT-Prüfgerät "Spikelehre" een uitstekende oplossing. Dit veelzijdige instrument verzekert dat alle deelnemers aan de wedstrijd voldoen aan de normen, waardoor de integriteit van het evenement gewaarborgd blijft.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.