• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  52.108 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Sportime wordt Sport-Thieme - nu ook in België » meer weten

Leermiddelen

Didactisch materiaal voor sportcoaches en trainers

Didactisch materiaal maken trainers, leraren en begeleiders het leven gemakkelijker. Met hulpmiddelen zoals flipovers, schrijfmappen, lesborden, bodemmarkeringen en elastische banden kunt u uw lessen snel organiseren en oefeningsvormen perfect uitleggen. Via Sport-Thieme leermiddelen-shop vindt u alles, wat u nodig heeft voor een succesvolle training.
Filter
CD

CD

stuk € 20,95
Filter
Didactisch materiaal: top organiseren, gemakkelijk uitleggen
Populair leermiddelen en leermiddelen voor op school en vereniging zijn bijvoorbeeld lesborden. Aan de hand van tekeningen en verklarende teksten toont u de bewegings- en oefeningsvormen. Leraar en trainer kunnen op deze manier hun bedoeling overzichtelijk en compact zichtbaar maken. Scholieren kunnen op het lesbord ook tijdens de training altijd weer even nazien, hoe ze een oefening correct uit moeten voeren. Ideaal leermiddelen om het opbouwen van toestellen voor een sportles te plannen en te verklaren, zijn bovendien de turnhalmodellen. Voor kinderdagverblijven en crèches hebben zich variabele bodemmarkeringen reeds bewezen. Ze zijn uitstekend geschikt voor creatieve bewegings- en leerspellen.
Didactisch materiaal voor sportcoaches en trainers
Bruikbaar leermiddelen voor sportcoaches en trainers zijn bijvoorbeeld magneetborden, waarop u teamopstellingen en tactiek kunt verklaren. Zo maakt u strategie bij voetbal– of handbaltraining op een begrijpelijke manier zichtbaar. Schrijfmappen en clipboards neemt u mee naar de kant van het speelveld, om belangrijke notities te maken en het spel aansluitend te analyseren. Dit alles en nog veel meer bruikbare hulpmiddelen vindt u via de leermiddelen-shop van Sport-Thieme.