• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Speelplaatstoestellen

Speelplaatstoestellen voor meergeneratie-speelplaatsen

Wippen, schommels, glijbanen, carrousels en nog veel meer: alle soorten speelplaatstoestellen bestelt u snel en gemakkelijk via de Online-shop van Sport-Thieme. Onze experts adviseren u graag bij de inrichting van speelplaatsen voor kinderdagverblijf, school, park etc. Een actuele trend zijn de speeltoestellen voor generatiespeelplaats en Outdoor-Fitness.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Materiaal
Lengte
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Materiaal
Lengte
Prijs
Type product
Close
Speeltoestellen voor op school, kinderdagverblijf & recreatieve voorzieningen
Speelplaatsen zijn een geliefd ontmoetingspunt voor ouders en kinderen. Hier kunnen de kleintjes hun motorische vaardigheden verbeteren, klimmen, klauteren en fantasierijk rollenspel ontwikkelen. In samenspel met andere kinderen versterken zij hun sociale competentie. Afwisselende speeltoestellen zorgen ervoor, dat het voor de kleintjes niet saai wordt. Ook hotels en restaurants, recreatieve voorzieningen en rustplaatsen aan de autoweg worden opgewaardeerd door modern uitgeruste speelplaatsen. In de speeltoestellen-shop van Sport-Thieme vindt u kwalitatieve speelelementen zoals klimtorens, schommels, glijbanen, carrousels, veerplanken, trampolines etc. Deze worden ontwikkeld door merkfabrikanten en voldoen aan de hoogste eisen voor veiligheid en kwaliteit.

Speelplaatstoestellen voor meergeneratie-speelplaatsen
Een nieuwe trend zijn speelplaatsen voor volwassenen, die met moderne Outdoor-fitnessapparaten zijn uitgerust. Speeltoestellen zoals de „Airwalker“ maken het bijvoorbeeld mogelijk hart- en bloedvaten te trainen, waarbij de gewrichten worden ontzien. Het evenwichtsgevoel wordt gestimuleerd. Met een pully-systeem verstevigt u de gehele schouder-en nekpartij. Het mooie daaraan is: op zo’n meergeneratie-speelplaats treffen jong en oud elkaar voor een gezamenlijke, ontspannende recreatiesport. Graag ondersteunen wij u met vakkundig advies, wanneer u een senioren-speelplaats wilt inrichten en passende speelplaatstoestellen zoekt.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.