• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  52.202 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Sportime wordt Sport-Thieme - nu ook in België » meer weten

Teamsport

Teamsport: Alles voor uw team

Teamsport-benodigdheden zoals voetbal-shirts, sporttassen, trainingspakken, ballen, doelen etc. vindt u in de uitgebreide Teamsport & voetbal-shop van Sport-Thieme. Wij leveren u alles, wat u voor de teamsport nodig heeft – van kwalitatieve ballen en rackets tot passende kleding en geschikte sportinstallaties. Want: Als team zijn wij niet te verslaan!
Filter
Filter

Teamsport: Alles voor uw team
Teamsport brengt mensen samen. Gezamenlijk sporten en deel zijn van een team is ook altijd een sociaal evenement. Daarbij gaat het naast sportieve prestaties ook erom, gezamenlijke belevenissen te delen en samen plezier te hebben. In de Teamsport & voetbal-shop van Sport-Thieme vindt u alles, wat u nodig heeft, zodat uw team een succesvolle doorstart kan maken. Het begint bij de passende sportattributen: wij bieden kwalitatieve merk-ballen voor voetbal, volleybal, handbal, basketbal en andere soorten teamsport, zoals sticks voor hockey, rackets voor badminton etc. Daarbij komt de perfecte uitrusting, zoals net-installaties, voetbaldoelen, handbaldoelen, doelnetten of tafeltennistafels.

Teamsport: Sportkleding & Sport-coaching
Opdat u en uw team altijd goed voor de dag kunnen komen, vindt u in de Teamsport & voetbal-shop van Sport-Thieme modieuze en uiterst functionele sportkleding van merkfabrikanten zoals Adidas, Erima of Masita. Voor Sport-coaching kunt u kiezen uit een veelvoud aan trainingshulp, trainer-DVD’s en handboeken. Zo wordt de volgende voetbaltraining gegarandeerd een succes! Of het nu is voor recreatie of bij een vereniging - Sport-Thieme is uw vertrouwde partner voor alle belangen rondom uw teamsport.