• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  52.108 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Sportime wordt Sport-Thieme - nu ook in België » meer weten

Fitnesstoestellen

Fitnesstoestellen voor krachttraining in de studio en thuis

In de fitness-shop van Sport-Thieme vindt u alles voor uw fitness-training in de studio of thuis. Of het nu gaat over halters, tubes, steppers, crosstrainers of een totaal fitnessparcours: In ons uitgebreid assortiment vindt u kwalitatieve fitnessapparaten van merkfabrikanten - van kleine hulpmiddelen tot complete inrichting voor fitness studio’s.
Filter
Filter

Fitness in de studio en thuis
Fitness is voor een gezond lichamelijk gevoel net zo belangrijk als eten en slapen. Regelmatige conditietraining zorgt voor een goede bloedsomloop en stimuleert de vetverbranding. Doeltreffende krachttraining zorgt niet alleen voor een strakke buik en billen, maar kan ook klachten zoals rugpijn tegen gaan en voorkomen. Of u nu liever traint in een studio of thuis, of u apparaten voor fysiotherapie zoekt of graag een complete fitness-studio in wilt richten: bij Sport-Thieme vindt u een passende inrichting.

Zo vindt u de juiste fitnessapparaten
Krachttoestellen en toestellen voor uithoudingsvermogen zijn in de Sport-Thieme-catalogus voor elk gebruikersdoel verschillend gekenmerkt. Apparaten, die ideaal geschikt zijn voor de training thuis, herkent u aan de markering „Privé-gebruik“. Sport-Thieme biedt een grote keuze aan kwalitatieve hometrainers van merkfabrikant  TRX, Blackroll, Airex, Reebok & Co. In de rubriek „semi-professioneel“ vindt u sporttoestellen, die aanbevolen worden voor hotels, verenigingen of privé-gebruik met hoog gestelde eisen. Voor de inrichting van fitness-studio’s of therapie-ruimtes heeft u de beschikking over „Professioneel“ gekenmerkte fitness-apparaten.