• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 44857 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Fitnesstoestellen

Gym Equipment voor krachttraining in de studio en thuis

In de fitness-shop van Sport-Thieme vindt u alles voor uw fitness-training in de studio of thuis. Of het nu gaat over halters, tubes, steppers, crosstrainers of een totaal fitnessparcours: In ons uitgebreid assortiment vindt u kwalitatieve fitnessapparaten van merkfabrikanten - van kleine hulpmiddelen tot complete inrichting voor fitness studio’s.
Filter
Productgroep
Trends & Onderwerpen
Merkartikelen
Materiaal
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Materiaal
Prijs
Type product
Close

Fitnesstoestellen kopen - Fitness in de studio en thuis

Fitness is voor een gezond lichamelijk gevoel net zo belangrijk als eten en slapen. Regelmatige conditietraining zorgt voor een goede bloedsomloop en stimuleert de vetverbranding. Doeltreffende krachttraining zorgt niet alleen voor een strakke buik en billen, maar kan ook klachten zoals rugpijn tegen gaan en voorkomen. Of u nu liever traint in een studio of thuis, of u apparaten voor fysiotherapie zoekt of graag een complete fitness-studio in wilt richten: bij Sport-Thieme vindt u een passende inrichting.

Zo vindt u de juiste fitnessapparaten

Krachttoestellen en toestellen voor uithoudingsvermogen zijn in de Sport-Thieme-catalogus voor elk gebruikersdoel verschillend gekenmerkt. Apparaten, die ideaal geschikt zijn voor de training thuis, herkent u aan de markering „Privé-gebruik“. Sport-Thieme biedt een grote keuze aan kwalitatieve hometrainers van merkfabrikant  TRX, Blackroll, Airex, Reebok & Co. In de rubriek „semi-professioneel“ vindt u sporttoestellen, die aanbevolen worden voor hotels, verenigingen of privé-gebruik met hoog gestelde eisen. Voor de inrichting van fitness-studio’s of therapie-ruimtes heeft u de beschikking over „Professioneel“ gekenmerkte fitness-apparaten.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.