• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 44857 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Gymnastiek

Gymnastiek doet goed en houdt fit

Gymnastiek materialen voor op school, bij therapie, breedtesport en prestatiesport kunt u gemakkelijk bestellen via de gymnastiek-shop van Sport-Thieme. Het aanbod reikt van klassieke handtoestellen zoals gymnastiekhoepels, -ballen, -banden en –knotsen tot speciale trainingstoestellen voor Pilates of Yoga. Ook sportbenodigdheden voor ballet & dans vindt u hier.
Filter
Productgroep
Trends & Onderwerpen
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Gymnastiek materiaal kopen: alles voor therapie, fitness en wedstrijd

Het begrip gymnastiek komt uit de Griekse oudheid en betekent oorspronkelijk niets anders dan „turnen“ of „lichaamsoefening“. Voor klassieke gymnastiek heeft men eigenlijk niet veel nodig: Een slipvaste mat is genoeg, men kan dan al beginnen. Kwalitatieve gymnastiekmatten van merkfabrikanten zoals Airex of Movivit in verschillende afmetingen en kleuren vindt u in de gymnastiek-shop van Sport-Thieme. Hulpmiddelen zoals tubes, gymnastiekkrukken of grote gymnastiekballen maken het uitvoeren van sommige oefeningen gemakkelijk. Ook bij fysiotherapie of bij seniorensport bewijzen ze een belangrijke dienst bij het ontzien van de gewrichten tijdens het trainen van bepaalde spiergroepen.

Gymnastiekbanden, springtouwen & meer 

Er zijn veel verschillende soorten van gymnastiek, waarbij meer of minder speciale uitrusting nodig is. In de ritmische sportgymnastiek worden gymnastiekbanden, springtouwen, ballen, hoepels en turnknotsen gebruikt. Bij Sport-Thieme vindt u de voor wedstrijden geschikte gymnastiek-handtoestellen, die voldoen aan de criteria van de Internationale Turnbond FIG. U vindt ook steeds de nieuwste hulpmiddelen voor fitness-gymnastiek, waaronder merken zoals Togu, Bosu en andere gymnastiek-specialisten in het uitgebreid assortiment van de gymnastiek-shop.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.