• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 44857 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Objectuitrusting

Sportzaalinrichting: alles voor uw sportaccomodatie

U wilt uw sportinstallaties moderniseren of compleet nieuw uitrusten? In de Sport-Thieme-shop voor objectinrichting vindt u alles, wat u nodig heeft. Van garderobekasten tot dug-outs, van lichtmasten tot geluidsinstallaties voor sportvelden: Wij hebben de juiste toestellen voor turnhallen en sporthallen - top-kwaliteit voor de beste standaard artikelen.
Filter
Productgroep
Trends & Onderwerpen
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Sportzaalinrichting: alles voor uw sportaccomodatie
Turnhallen, sporthallen en sportvelden uitrusten en in stand houden kan een grote opgave zijn. Sport-Thieme maakt het u gemakkelijk: in onze shop voor objectinrichting vindt u alle kleine en grote toestellen en verdere voorwerpen, die belangrijk zijn voor de inrichting van een attractieve sportaccomodatie. Wij bieden u moderne standaard artikelen tegen een eerlijke prijs: Of u nu een enkel artikel zoekt, zoals een LED-scorebord, markeringswagen of ladder voor in de zaal, of dat u een complete turnhal nieuw wilt inrichten.

Sportzaalinrichting voor binnen en buiten
Voor sportveldaccomodaties buiten heeft u bijvoorbeeld precies passende en mooi gevormde barrière-systemen nodig, waarmee u het sportveld kan scheiden van de toeschouwers. Verfijnde beregenings-systemen zorgen voor de automatische beregening van de grasmat en de groenvoorzieningen. Lichtmasten met een groot vermogen zorgen voor een passende belichting. Ook tribune-zittingen voor toeschouwers en dug-outs voor de sporters mogen niet ontbreken. Belangrijke installaties voor de objectinrichting van turnhallen zijn bijvoorbeeld garderobekasten, opbergkasten, balletbarren en spiegels alsmede muziekinstallaties voor in de turnhalle. Heeft u hulp nodig? Bij de inrichting en planning zullen onze experts voor objectinrichtingen u graag adviseren.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.