• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  40769 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Meer zekerheid: 3 jaar garantie op alle producten!

Op alle producten van Sport-Thieme heeft u minimaal 3 jaar garantie.
Meer over de garantievoorwaarden vindt u in de algemene verkoopsvoorwaarden onder punt 9, garantie.

 

Makkelijk betalen:

Bij Sport-Thieme kunt u via verschillende kanalen gemakkelijk en eenvoudig betalen. Afhankelijk van het rekeningbedrag kunnen wij ervoor kiezen een aangeboden betalingsmogelijkheid niet te accepteren. Geef bij uw bestelling bij Sport-Thieme uw betalingswens aan.

Vooruitbetaling / overschrijving vooraf:
U hebt de mogelijkheid om het in de orderbevestiging genoemde factuurbedrag vooraf op de hiernavolgende bankrekening over te schrijven ( wel het bedrag incl. BTW en transportkosten nemen a.u.b.). Onmiddellijk na ontvangst van de betaling wordt het bestelde goed in levering gebracht: De bankgegevens zijn:

Sport-Thieme GmbH
ING Bank : 310-1774449-17
IBAN : BE61 3101 7744 4917
BIC : BBRU-BE-BB

 

Overschrijving / betalingstermijn:
De betalingstermijn bedraagt 21 dagen. De betaling dient te geschieden binnen de 21 dagen na de factuurdatum. Bij deelleveringen kunnen we een deelse betaling eisen overeenkomstig de reeds geleverde goederen. Mocht u met betalingen te laat zijn, dan kunnen wij u aanmaningskosten en verwijlinteresten aanrekenen ter hoogte van 5% boven de normale interesten van de bank. Bovendien worden eventuele toekomstige leveringen nog alleen tegen vooruitbetaling of onder rembours gedaan. De bankgegevens zijn:

Sport-Thieme GmbH
ING Bank : 310-1774449-17
IBAN : BE61 3101 7744 4917
BIC : BBRU-BE-BB

 

 Kredietkaart:

Kredietkaart bij sport-thieme.be
Bij Sport-Thieme.be kunt u met de creditcards van Mastercard, American Express en Visa betalen. De belasting van uw kredietkaart vindt plaats op het moment dat de bestelling verstuurd word. Uw kredietkaart gegevens worden vanwege de veiligheid niet bij ons opgeslagen. Daarom moeten de gegevens ons telkens opnieuw bij elke betaling worden meegedeeld.

 

Betaling via PayPal:

PayPal-Betaling-Logo
Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld overmaken en ontvangen. meer informatie »

 

ApplePay:

ApplePay 
Met Apple Pay kunt u eenvoudig betalen via de iPhone of via de Safari-browser. De enige vereiste is dat u deze betaalmethode op uw toestel heeft geactiveerd.

 

Google Pay:

Google Pay
Met Google Pay kunt u eenvoudig mobiel betalen in onze winkel. Om dit te kunnen doen, moet deze dienst worden ingesteld op uw Android-toestel.

 

Verzendkosten voor internet-bestellingen:

Opgelet !! Bestellingen geplaatst via deze webshop worden enkel in België geleverd.

 

a) Algemeen

De verzendkosten bedragen per pakket tot 30 kg: 11,90 € incl. BTW.

De verzendkosten en de toeslag voor kleine hoeveelheden, minimum bestel waarde, zijn slechts eenmaal per bestelling verschuldigd, ook als de bestelling in meerdere zendingen geleverd wordt. Wordt een bestelling op meerdere leveringsadressen geleverd, dan zijn de verzendingskosten per leveringsadres verschuldigd.

 

b) Grote artikelen die per expeditie geleverd worden (vracht)

Voor vrachtzendingen, grote omvangrijke artikelen en pakketzendingen boven de 30 kg berekenen wij de daadwerkelijke transportkosten. 
U krijgt informatie over de verzendkosten, de verzendmethode en het verzendgewicht voor elk artikel via de link "plus verzendkosten".

De verzendkosten worden slechts eenmaal per bestelling in rekening gebracht, zelfs als de bestelling in meerdere zendingen wordt afgeleverd. Als een bestelling op meerdere afleveradressen wordt uitgevoerd, worden de verzendkosten per afleveradres in rekening gebracht.

 

Als het ons voor een vlotte afwikkeling voordelig en economisch zinvol lijkt, voeren we deelleveringen uit. Dit geldt vooral als de levertijden van de verschillende producten sterk van elkaar afwijken, zodat u uw goederen toch zo snel mogelijk bekomt. 

Levertijd

Standaard pakket

Normaal gesproken verlaten onze standaardpakketten de volgende dag ons magazijn en worden binnen 3 á 4 werkdagen geleverd. 
In zoverre bij de respectievelijke artikelbeschrijvingen geen andere leveringstermijn is aangegeven, leveren wij binnen de twee weken.

Aanduidingen van leveringstermijnen zijn bij benadering.

Teruggaverecht / Retourproducten

Is een artikel niet dat wat u er van verwacht had, dan kunt u het binnen de 100 dagen na ontvangst terugsturen.
Ons wel a.u.b. eerst inlichten dat u het artikel wenst terug te sturen. Geldt niet voor individueel geproduceerde artikelen !

Als u goederen verwerft voor doeleinden, die overwegend noch aan uw commerciële, noch uw zelfstandige beroepsactiviteit kunnen toegeschreven worden, dan heeft u een wettelijk herroepingsrecht waarover wij aan het einde van deze Algemene Verkoopsvoorwaarden meer uitleg geven.

Onafgezien van alle wettelijke herroepings- en teruggaverechten waarborgen wij alle klanten bijkomend het recht de bekomen goederen zonder aangifte van redenen binnen 100 dagen terug te geven door terugzending van het goed volgens de voorwaarden vernoemd in onze algemene verkoopsvoorwaarden. Zie punt 6. Wettelijke herroepingsrecht en vrijwillig teruggaverecht.