• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45033 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Uw voordelen

Meer zekerheid: 3 jaar garantie op alle producten

Op alle producten van Sport-Thieme heeft u minimaal 3 jaar garantie.
Meer over de garantievoorwaarden vindt u in de algemene verkoopsvoorwaarden onder punt 9, garantie.

 

Makkelijk betalen:

Bij Sport-Thieme.be kunt u op verschillende manieren betalen. Afhankelijk van het aankoopbedrag zijn eventueel niet alle betaalmethodes mogelijk. Geef uw voorkeur aan tijdens het bestelproces.

Vooruitbetaling:
U kunt het verschuldigde bedrag onder vermelding van uw klant- of ordernummer (zie orderbevestiging) overmaken naar onderstaande rekening. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, zullen de artikelen zo spoedig mogelijk worden verzonden. De bankgegevens zijn:

Sport-Thieme GmbH
ING Bank : 310-1774449-17
IBAN : BE61 3101 7744 4917
BIC : BBRU-BE-BB

 

Op rekening:
Vaste klanten hebben de mogelijkheid om aankopen op rekening te doen. De betalingstermijn bedraagt 21 dagen. Voor het geval dat de betaling niet binnen deze termijn voldaan is, zijn wij gerechtigd aanmaningskosten en rentekosten ter hoogte van 5% bovenop de basisrentevoet van de Europese Centrale Bank in rekening te stellen. De bankgegevens zijn:

Sport-Thieme GmbH
ING Bank : 310-1774449-17
IBAN : BE61 3101 7744 4917
BIC : BBRU-BE-BB

 

 Creditcart:

Kredietkaart bij sport-thieme.be
Wij accepteren betalingen met de creditcards van Mastercard, American Express en Visa. Uw creditcard wordt belast op het moment van verzending. Wij slaan uw creditcard gegevens niet op.

 

PayPal:

PayPal-Betaling-Logo
Betaal snel, gemakkelijk en veilig met PayPal. meer informatie »

 

ApplePay:

ApplePay 
Met Apple Pay kunt u eenvoudig betalen via uw iPhone, iPad of Mac. De enige vereiste is dat u deze betaalmethode op uw toestel heeft geactiveerd.

 

Google Pay:

Google Pay
Met Google Pay kunt u eenvoudig mobiel betalen bij Sport-Thieme. Om dit te kunnen doen, moet deze dienst ingesteld zijn op uw toestel.

 

Verzendkosten voor internet-bestellingen:

Opgelet !! Bestellingen geplaatst via deze webshop worden enkel in België geleverd.

 

a) Algemeen

De verzendkosten bedragen per pakket tot 30 kg: 11,90 € incl. BTW.

De verzendkosten en de toeslag voor kleine hoeveelheden, minimum bestel waarde, zijn slechts eenmaal per bestelling verschuldigd, ook als de bestelling in meerdere zendingen geleverd wordt. Wordt een bestelling op meerdere leveringsadressen geleverd, dan zijn de verzendingskosten per leveringsadres verschuldigd.

 

b) Grote artikelen die per expeditie geleverd worden (vracht)

Voor vrachtzendingen, grote omvangrijke artikelen en pakketzendingen boven de 30 kg berekenen wij de daadwerkelijke transportkosten. 
U krijgt informatie over de verzendkosten, de verzendmethode en het verzendgewicht voor elk artikel via de link "plus verzendkosten".

De verzendkosten worden slechts eenmaal per bestelling in rekening gebracht, zelfs als de bestelling in meerdere zendingen wordt afgeleverd. Als een bestelling op meerdere afleveradressen wordt uitgevoerd, worden de verzendkosten per afleveradres in rekening gebracht.

 

Als het ons voor een vlotte afwikkeling voordelig en economisch zinvol lijkt, voeren we deelleveringen uit. Dit geldt vooral als de levertijden van de verschillende producten sterk van elkaar afwijken, zodat u uw goederen toch zo snel mogelijk bekomt. 

Levertijd

Standaard pakket

Normaal gesproken verlaten onze standaardpakketten de volgende dag ons magazijn en worden binnen 3 á 4 werkdagen geleverd. In zoverre bij de respectievelijke artikelbeschrijvingen geen andere leveringstermijn is aangegeven, leveren wij binnen de twee weken.

Aanduidingen van leveringstermijnen zijn bij benadering.

Teruggaverecht / Retourproducten

Is een artikel niet dat wat u er van verwacht had, dan kunt u het binnen de 100 dagen na ontvangst terugsturen.
Ons wel a.u.b. eerst inlichten dat u het artikel wenst terug te sturen. Geldt niet voor individueel geproduceerde artikelen !

Als u goederen verwerft voor doeleinden, die overwegend noch aan uw commerciële, noch uw zelfstandige beroepsactiviteit kunnen toegeschreven worden, dan heeft u een wettelijk herroepingsrecht waarover wij aan het einde van deze Algemene Verkoopsvoorwaarden meer uitleg geven.

Onafgezien van alle wettelijke herroepings- en teruggaverechten waarborgen wij alle klanten bijkomend het recht de bekomen goederen zonder aangifte van redenen binnen 100 dagen terug te geven door terugzending van het goed volgens de voorwaarden vernoemd in onze algemene verkoopsvoorwaarden. Zie punt 6. Wettelijke herroepingsrecht en vrijwillig teruggaverecht.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.