• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45033 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Zwemmen

Professionele zwemuitrusting & zwemartikelen

Zwemmen is leuk en houdt je fit! Sport-Thieme biedt u hoogwaardige zwemartikelen voor volwassenen en kinderen. Ook vindt u hier veel moderne trainingsapparatuur voor aquafitness en vele accessoires voor het ultieme zwemplezier.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Zwem Shop: Top-uitrusting van merkfabrikanten

Wie sportief wil zwemmen of trainen, stelt bijzondere eisen aan zwemkleding en uitrusting. Zwemkleding en Jammer moeten niet alleen modieus en goed gevormd zijn, maar bij intensief bewegen moet het ook goed zitten. Bij Sport-Thieme vindt u de passende badkleding en Jammer van merkfabrikanten zoals Tyr, Speedo, Arena, Maru of Adidas. Voor prestatiesport en Triathlon beschikken wij ook over High-Tech-badkleding voor wedstrijden, die aan de hoogste eisen voldoen. Bij koele dagen kan een zachte warme badjas goede dienst doen, wanneer u na het zwemmen uit het water komt.

Zwemmen: Trainingsapparaten en accessoires

Naast accessoires zoals kwalitatieve duikbrillen, badmutsen en zwemrugzakken vindt u in de Swimshop van Sport-Thieme ook de modernste trainingsapparaten voor Aqua-fitness van merkfabrikanten zoals Beco of Aquasphere. Gymnastiek in het water is een goed alternatief, dat de gewrichten ontziet, ten opzichte van oorspronkelijke kracht- en duurtraining en is ook zeer geschikt voor senioren. Echt te gek voor kinderen zijn de verschillende waterspelletjes en vrolijke hulpmiddelen, die de kleintjes helpen bij het leren zwemmen.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.