• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  49.214 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Sportime wordt Sport-Thieme - nu ook in België » meer weten

Zwemmen

Zwemt u graag?

Dan bent u in de Swimshop van Sport-Thieme precies aan het goede adres. Of het nu is voor recreatie- of prestatiesport: Hier vindt u modieuze en uiterst functionele zwemkleding van bekende merkfabrikanten voor heren, dames en kinderen. Met daarbij: een groot aantal moderne trainingsapparaten voor aqua-fitness en veel accessoires voor ultiem zwemplezier.
Filter
Filter

Zwemmen: Top-uitrusting van merkfabrikanten
Wie sportief wil zwemmen of trainen, stelt bijzondere eisen aan zwemkleding en uitrusting. Zwemkleding en Jammer moeten niet alleen modieus en goed gevormd zijn, maar bij intensief bewegen moet het ook goed zitten. Bij Sport-Thieme vindt u de passende badkleding en Jammer van merkfabrikanten zoals Tyr, Speedo, Arena, Maru of Adidas. Voor prestatiesport en Triathlon beschikken wij ook over High-Tech-badkleding voor wedstrijden, die aan de hoogste eisen voldoen. Bij koele dagen kan een zachte warme badjas goede dienst doen, wanneer u na het zwemmen uit het water komt.

Zwemmen: Trainingsapparaten en accessoires
Naast accessoires zoals kwalitatieve duikbrillen, badmutsen en zwemrugzakken vindt u in de Swimshop van Sport-Thieme ook de modernste trainingsapparaten voor Aqua-fitness van merkfabrikanten zoals Beco of Aquasphere. Gymnastiek in het water is een goed alternatief, dat de gewrichten ontziet, ten opzichte van oorspronkelijke kracht- en duurtraining en is ook zeer geschikt voor senioren. Echt te gek voor kinderen zijn de verschillende waterspelletjes en vrolijke hulpmiddelen, die de kleintjes helpen bij het leren zwemmen.