• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  42242 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Bedenktijd 100 dagen

Zwemmen

Zwemuitrusting & zwemartikelen van de pro

Zwemmen is leuk en houdt je fit! Sport-Thieme biedt u hoogwaardige zwemartikelen voor volwassenen en kinderen. Ook vindt u hier veel moderne trainingsapparatuur voor aquafitness en vele accessoires voor het ultieme zwemplezier. Blader door onze online winkel en kies uw zwemartikelen voor uw sport.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Zwem Shop: Top-uitrusting van merkfabrikanten
Wie sportief wil zwemmen of trainen, stelt bijzondere eisen aan zwemkleding en uitrusting. Zwemkleding en Jammer moeten niet alleen modieus en goed gevormd zijn, maar bij intensief bewegen moet het ook goed zitten. Bij Sport-Thieme vindt u de passende badkleding en Jammer van merkfabrikanten zoals Tyr, Speedo, Arena, Maru of Adidas. Voor prestatiesport en Triathlon beschikken wij ook over High-Tech-badkleding voor wedstrijden, die aan de hoogste eisen voldoen. Bij koele dagen kan een zachte warme badjas goede dienst doen, wanneer u na het zwemmen uit het water komt.

Zwemmen: Trainingsapparaten en accessoires
Naast accessoires zoals kwalitatieve duikbrillen, badmutsen en zwemrugzakken vindt u in de Swimshop van Sport-Thieme ook de modernste trainingsapparaten voor Aqua-fitness van merkfabrikanten zoals Beco of Aquasphere. Gymnastiek in het water is een goed alternatief, dat de gewrichten ontziet, ten opzichte van oorspronkelijke kracht- en duurtraining en is ook zeer geschikt voor senioren. Echt te gek voor kinderen zijn de verschillende waterspelletjes en vrolijke hulpmiddelen, die de kleintjes helpen bij het leren zwemmen.