• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  42242 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Bedenktijd 100 dagen

Ballen

Sportballen kopen -  voor alle soorten balsport

In de ballen-shop van Sport-Thieme vindt u alles, wat rond is, tegen een faire prijs. Of het nu voetballen handballen of volleyballen zijn, voor beginners, gevorderden of profs, wedstrijdballen of ballen voor recreatief gebruik: in ons uitgebreid aanbod vindt iedereen wat hij zoekt.

Sport-Thieme Ball Tips »

Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Ballen kopen: uitgebreid aanbod
Bij ons heeft u niet alleen een grote keuze, ook de prijzen en de servive kloppen. In elke categorie in de Sport-Thieme-ballen-shop vindt u een goed gesorteerd assortiment, dat door vaklieden precies afgestemd is op de desbetreffende sport en doelgroep. Voetballen, volleyballen of basketballen voor buiten moeten bijvoorbeeld sterker zijn en andere stuitereigenschappen hebben als ballen voor binnen. Kinderen en jeugd spelen met kleinere ballen als volwassenen. Bij Sport-Thieme zijn bovendien alle officiële wedstrijdballen te verkrijgen volgens de criteria van de desbetreffende sportbonden.

Voordelige ballen en test-pakketten
Scholen en verenigingen profiteren bij Sport-Thieme van voordelige ballensets, die meerdere trainings- en wedstrijdballen bevatten. Tevens bieden wij u ballen van bekende merken, zoals Adidas, Mikasa of Molten. Maar ook voordelige ballen van eigen fabrikaat, die door onze deskundige mensen special zijn ontwikkeld voor het gebruik bij verschillende sporten. Ideaal, om ballen van verschillend fabrikaat en in verschillende uitvoeringen uit te proberen, zijn onze test-pakketten, die bestaan uit verschillende ballen.