• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45033 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Recreatiespelen

Spellen voor indoor en outdoor 

Ontdek de wereld van recreatie met onze hoogwaardige spellen voor vrije tijd. Van airhockeytafels tot slacklines, gokarts en trampolines, wij bieden de perfecte toevoeging voor scholen, verenigingen of thuisgebruik. Onze selectie bevordert actief plezier en brengt mensen samen. Verrijk uw vrije tijd met sport en spel en geniet van de voordelen van beweging en ontspanning. Begin nu en maak elk moment onvergetelijk met onze recreatieve spellen.
Filter
Productgroep
Trends & Onderwerpen
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Recreatie spellen voor binnen en buiten

Samen spelen en plezier beleven – dat is het devies voor recreatieve spellen. Of men nu speelt met het gezin, met vrienden of in een groep tijdens het schoolreisje: Recreatieve spellen kan iedereen snel leren. Geen gecompliceerde regels of moeilijke technieken staan u in de weg. Iedereen kan meteen meedoen en zowel beginners als gevorderden hebben daarbij evenveel plezier. Het bevordert de saamhorigheid binnen de groep en versterkt daarnaast ook de sociale competenties. Bij een gezamenlijk Boccia-toernooi of andere werpspellen kunnen grote en kleine sporters hun vaardigheid bewijzen. Airhockey of tafelvoetbal zorgen voor spanning en actie.

Tafels voor biljart, tafelvoetbal & Airhockey

Tafels voor biljart, tafelvoetbal & Airhockey levert Sport-Thieme in verschillende uitvoeringen. Voor gebruik buiten zijn bijvoorbeeld zeer robuuste modellen uit weerbestendig materiaal geschikt. Voor Horeca en verenigingen heeft Sport-Thieme speciaal uitgekozen recreatieve spellen met muntinworp.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.