• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 44498 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

BlockX Opbergtas voor schuimstofblokken

productinformatie
Nieuw
BlockX Opbergtas voor schuimstofblokken
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B62596701 * € 25,99
di. 23.04 - do. 25.04

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Beschrijving van het product

BlockX Opbergtas voor Schuimblokken – Ruim en Functioneel
De BlockX opbergtas voor schuimblokken, vervaardigd uit scheurbestendige synthetische vezels, is de ideale oplossing voor het netjes en veilig opbergen van uw schuimblokken. Deze tas heeft ruimte voor 20 grote BlockX blokken, met afmetingen van 60x60x45 cm, waardoor ze perfect past in elke ballen- of materiaalkast op scholen, sportclubs of therapiecentra. Dankzij de twee handige draaggrepen aan de zijden, is het verplaatsen van de blokken naar de plaats van activiteit een fluitje van een cent.

Productdetails:
  • Materiaal: Synthetische vezels
  • Afmetingen (LxBxH): 60x60x45 cm
  • Gewicht: 240 g
  • Kleur: Geel

De BlockX opbergtas onderstreept het belang van orde en functionaliteit in elke speel-, leer- of sportomgeving. Zijn duurzame constructie en gebruiksgemak maken het een onmisbare accessoire voor iedereen die met schuimblokken werkt.

Deze functionele opbergtas is een essentiële aanwinst voor elke organisatie op zoek naar een efficiënte oplossing voor opslag en transport van schuimblokken. Met zijn praktische design en duurzaamheid biedt het een perfecte combinatie van gemak en kwaliteit.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.